| Zuzu98 a întrebat:

Am o prietena. Nu dau nume.:d. si ne intelegem foarte bine de obicei. Dar ea se crede cam mare. este cu cateva luni mai mare ca mine... ea este in Februarie iar eu in Iulie. Ea se crede ca si-o cum ar fi sefa mea.straight face. Si mie nu prea'mi convine. Incearca sa semene foarte mult cu o fata. O prietena de'a ei. Si o imita destul de mult. I mean.: s-a tuns ca ea, vorbeste ca ea, face gesturi ca ea. si fata aia vorbeste si urat. Desi prietena mea inca nu a apucat sa vorbeasca urat pentru ca nu'i place. dar pe parcurs nu stiu la ce sa ma mai astept. Eu de fel sunt si mai timida. desi incerc sa fiu un pic mai tupeista.thinking iar prietena mea este foarte tupeista. si. nu stiu acum. Cum credeti ca as putea sa o fac sa fie cam la acelasi nivel cu mine? Sa nu se creada mai mare?!

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Atunci cand face o chestie nasoala, cand te ia in ras in vreun fel intoarce -i vorbele si arata-i ca totusi ai si tu demnitate. Arata-i cand greseste si spune-i sa isi revizuiasca atitudinea. Daca te vrea ca prietena sa nu mai aiba acel aer de superioritate.

| Alexăndruţaa a răspuns:

Faptul ca se crede mai mare si mai tare.nu inseamna ca`ti e prietena.
un prieten bun n`ar face asa ceva. prietenii se ajuta intre ei, nu se lovesc, nu se bat, nu se injura...etc.

| rockaholic a răspuns:

Tu eşti problema pentru că ea crede ca şi-a găsit pe cineva de care să îşi bată joc, fiindcă eşti timidă. Încearcă să vorbeşti cu ea despre faptul că tu nu eşti bătaia ei de joc. Încearcă de asemenea să fii mai tupeistă.

| andra_7810 a răspuns:

Daca nu o faci sa se certe cu prietena ei o sa continuie sa faca la fel chiar mai rau asa ca ori faci ceva sa se certe cu prietena ei ori o pui sa aleaga intre tine si fata aia asa ca ai grija ce faci daca o alege pe fata aia nu e sfarsitul lumii asa ca iti gasesti alta prietena si incerci sa o uiti si daca te va alege atunci va fi bine si va trebuii sa ii spui ca nu conteaza ca e mai mare cu cateva luni si sa nu se mai considere sefa asa ca bafta, sper ca mesajul meu te va ajuta thumbs up.

| Mihaela_3488 a răspuns:

Mmmm... Nu prea sunt de acord cu ce s-a spus mai jos. Dupa parerea mea ar tebui sa discuti cu ea si sa ii explici ce te deranjeza. Daca nu ii convine ar fi mai bine sa te departezi de ea. Nu stiu... Asa cred eu ca e mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti sigura ca aparentele nu sunt inselatoare? Poate lucrurile stau invers si acea prietena o copiaza pe ea.
De ce doresti s-o schimbi? Vad ca nu-ti place sa-ti zica ce sa faci, tu ii platesti cu aceeasi moneda?
In prietenie, trebuie sa existe compromisuri. Ori o accepti asa cum e, ori deveniti simple cunostinte.

| Zuzu98 explică:

Deci. Nu, nu fata aceea incearca s'o copieze pe prietena mea. Pentru ca aceea fata este tunsa ca Justin. B. si s-a tuns si prietena mea. numai ca ea s-a tuns ca acea fata. nu ca J.B...Si nu. nu incerc sa'i platesc cu aceeasi moneda. Dar chestia este ca ea inainte s'o cunoasca pe fata asta era mult mai. cuminte sa zic asa. tot tupeista. dar tupeista frumos. nu asa cum e acum.thinking Si oricum va multumesc din toata inima ca ma ajutati si postati.:*