| madalina111 a întrebat:

Am o prietena. o consider cea mai buna, numai ca are la randul ei o alta prietena.nu ma deranjeaza ca se intelege si cu ea, anul trecut sau certat (prietena ei a cam fost de vina) iar ea sa plians tota vara, neintelegand ca pe mine ma deranjeaza.am trecut insa si peste asta doar ca azi ne-am intalnit cu,, fosta ``prietena.prietena mea era atat de fericita chiar daca fata respectiva a ras de ea.intalnirea s-a aratat a fi pe inters intrucat,, prietena``se certase cu alte prietene si a iesit cu noi doar ca sa le faca in ciuda.acum in timp ce ele discutau pareau cele mai bune prietene desi d patit ce a patit.au fost momente in care m-am simtit foate prost pentru ca o baga doar pe ea in seama chiar daca nu eu ma fost cea care am dezamagito. ce sa fac? sa o mai consider cea mai buna prietena? inteleg ca ia parut rau, inteleg ca vorbeste cu ea dar sa se departeze de mine atunci cand in cateva momente cealalta fata o baga in seama///

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna! In loc sa tii piept prieteniei dinte cele 2, ce-ai zice daca i-ai propune prietenei tale, sa te introduca si pe tine in asa zisul mini grup. Ati putea fi toate prietene si n-ar mai exista atat de multe certuri pe tema asta.happy Succes si o zi buna!
Sau, ai putea sa-ti gasesti si tu o alta prietena cu care sa iesi si sa stai cand prietena ta isi petrece timpul cu cealalta.

0 răspunsuri: