| cristinanagelacostea a întrebat:

Am o prietena se numeste catalina, prietenim de 6 ani eram cele mai bune prietene invatam intr-o clasa totul era bine pina cand anul acesta la sfirsitul verii ne-am imprietenit cu 2 fete pe care anul trecut le uram ambele deci mama mea este foarte severa a catalinii nu si cum fetele astea sunt mai mari decit noi mergeau cu catalina peste tot si eu cu ea ne-am indepartat acum prietenim dar nu asa de bine o iubesc forte tare vreau s-o intorc 6 ani am fost impreuna n-o pot uita ce sa fac? Please help me!

Răspuns Câştigător
| sonya a răspuns:

Buna,

Spune-i exact ce gandesti. Spune-i ce s-a intamplat, ca v-ati indepartat si ca ti-ar placea sa fiti prietene ca atunci. In cazul in care ea nu vrea, nu insista. Isi va da seama mai tarziu ca prietenii adevarati sunt importanti.

Pa.

2 răspunsuri:
| OanaMajoMadness a răspuns:

Pai exact aceeasi problema am avut.o si eu.Am avut o prietena timp de 8 ani (de la gradinita si si la scoala timp de 4 ani)Anul acesta ea s.a imprietenit cu o fata si de atunci nu ma mai baga in seama.Eram foarte trista si tot timpul cand mai voiam sa stau cu ea, Maria (fata pentru care m.a lasat) venea si prietena mea ma ignora.Am decis, cu ajutorul mamei sa nu mai pun suflet si sa o las in pace.Cand am inceputsa o ignor, ei parca incepea sa.i fie dor de mine.A inceput sa mai stea cu mine si...Am redevenit prietene (cu tot cu Maria care,de fapt, este de treaba). Ideea este ca ai putea sa o ignori, caci isi va aminti de acea perioada cand erati cele mai bune prietene, si, incet, incet, ii va fi dor de tine. Sper ca te.am ajutat :*

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Obisnuieste-te cu ideea ca o prietenie inseamna si anumite valeitati comune. Poate ca de la o anumita limita ceea ce aveati in comun nu mai exista...