| JBStandsForMe a întrebat:

Am o prietena X care a fost cu un baiat in aceasta vara. Toate bune si frumoase, erau super-fericiti, pana cand baiatul a parasit-o. Ea a suferit mult si inca mai sufera, iar in tot acest timp baiatul a fost cu diferite fete despre care avea grija ca X sa afle. (evident, nici pe alea nu le iubea, doar le folosea). Au mai fost si alte incidente cum ca odata cand s-au intalnit a sarutat-o etc.
Eu si inca o prietena incercam de ceva timp sa o facem sa inteleaga ca nu merita sa sufere dupa prostul ala, dar ea spune in continuu:,, Nu conteaza, eu il iubesc!"

Cum o pot face sa inteleaga? Nu vreau chestii gen,, Spune-i cat de prost e" pentru ca le-am incercat deja.
[FUNDA]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paithinking ceva de gen,, hei, revino-ti nu merita sa suferi pentru acel baiat, ai sa iti dai seama ca te-a folosit abia dupa ce te trezesti mai bine, gandeste-te mai bine, lumea e mare gasesti baieti la orice colt al blocului, nu trebuie sa te rezumi la acel baiat nu are rost, el si-a batut joc de tine si.si tu ce faci, arata-i ca nu te intereseaza da-l naibii ca baieti sunt destui si chiar cu clasa, care chiar o sa te iubeasca cu adevarat, dar in principiu stai cu scl pe primul loc asta e mai important, sa devii ceva in viata si baietii lasa-i ca sunt destui nu are rost sa suferi pentru acel cineva daca te-a facut sa suferi atat"

2 răspunsuri:
| Anna_3775 a răspuns:

@Ascendent: poate te uiti la numele tau mai intaiwinking si dupa aia comentezi despre numele altora. Si, da. E 'X'. Care-i problema ta? Te bagi in vorba si tu... asa doar ca sa fii aici oh go on. DISPARI!

| Ascendent a răspuns:

Mereu e o prietena X, niciodata tu?
Dar ce probleme mai aveti voi...
"JBStandsForMe"? rolling on the floor