| puffika a întrebat:

Am o pritena de 5 ani de zile si ma inteleg bine cu ea uneori nu.Tot timpul ma pune in inferioritate si imi arata ca ea are mai mult dar de fapt nu are si nu mi se pare frumos.Tot timpul s-a dat mare si eu am lasat de multe ori de la mine...de cand eram prietene cand aveam cam 10 ani. Ok dar mai intai vreau sa vedeti cum ma punea in inferioritate incep din primul an: Eram la sfarsit de a patra la banchet si ea statea cu personale mai populare si se dadea mare pe acolo si cand a venit la mine acasa imi poveste de fata cu mama cum a fost si m-a intrebat la sfarsit "Da tu cu cine ai stat?" normal ca am stat cu alta pritena pe care o cunosteam mai de mult.
Ea m-a chemat la spital cand era bolnava de apendicita sa mai stau cu ea ca eu am fost singura ei pritena si peste putin timp cand ne-am certat nu a recunoscut si a zis ca pritenii ei buni erau plecati.
Si asta este recenta ea se certase cu un iubit de al ei si trebuia sa ne ducem la mine acasa sa stam si m-am intalnit cu niste fete care acum imi sunt bune pritene si sa intors cu sictit si m-a intrebat "Hai mergi sau stai la discutii?"
Si acum tot imi da ordine cum sa ma aranjez "De ce nu imi las parul lung?",
"De ce imi cumpar haine asa de urate?".
Voi ce parere aveti merita pritenia sau chestia asta. Voi ce ati face in locul meu ati mai fi prieteni cu ea? Sa o las balta? Se va schmba? Sa discut cu ea? astept propuneri si dau funda ca intotdeauna la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Esti sigura ca sunteti prietene? confused parerea mea este ca ea se foloseste de tine pentru. a parea interesanta

de la noi din clasa este o fata, care de cate ori ne cumparam ceva nou trebuie sa ne spuna ca e urat, si de cate ori spunem noi ceva, ea trebuie sa se bage in seama ssi incearca sa ne simtim prost, in loc sa se uite la ea sa vada ca exact este invers

probabil ca ea a observat ceva la tine, nu stiu anume ce, si s-a gandit ca daca ar sta cu tine ar baga-o in seama nu stiu cine

nu se merita

eu de cate ori am fost in situatia ta, si nu de putine ori m-am aflat, am spus tot ce consideram. si am sa-ti dau un exemplu care sper sa nu te plictiseasca

cand mi-am cumparat un fes, cineva a inceput sa-mi spuna ca e nu stiu cum si ca imi sta de prk as fi nu stiu cum. replica mea: - si care iti este problema? bine ca nu te faci tu de ras si ma fac eu, daca mie imi place mai trebuie sa-ti placa tie, ce esti tu, critic vestimentar?

parerea mea este ca nu se merita, puteti sa ramaneti "amice" si sa o lasisa vada " ca fara tine ar fi un nimeni si sigur nu vrea asta"

5 răspunsuri:
| LifeFail a răspuns:

Buna!
Faptul ca ea se considera superioara este o dovada de nesimtire din partea ei.Cum sa fie prietena ta, daca te trateaza asa cum te trateaza? Cred ca acesta persoana nici macar nu poate fi numita "prietena".
Trebuie sa iei neaparat masuri.Nu poti sa o lasi sa se poarte asa cu tine in continuare. Vorbeste neaparat cu ea, lamuriti toata situatia asta neplacuta.
Poti apoi sa mai astepti ceva timp, si daca nu observi nicio schimbare la ea, nicio dovada de prietenie adevarata, las-o in pace si cauta-ti alti prieteni care sa stiu sa te aprecieze cu adevarat.
xoxo

| Nicoleta a răspuns:

Nu are rost sa iti dau un raspuns prea lung, iti spun in cateva cuvinte.
Genul asta de persoane nu merita atentia nimanui si cel mai bine e sa-i faci vant si sa iti cauti pe altcineva cu care sa te imprietenesti.

| Maariiaa a răspuns:

Buna! Aceasta prietena nu se numeste prietena ci doar o arfista nesimtita care te foloseste numai cand ii este ei greu,, iar dupa te crede proasta si nu se mai uita la tine. In locul tau nu m-as mai uita la ea. Dupa cate ai facut pentru ea si te trateaza asa.Sa o lasi balta este pe primul loc. Daca discuti cu ea si vezi ca se schimba merita dar eu nu cred ca se va intampla asa ca eu te sfatuiesc sa treci mai departe si sa o lasi in pace ca nu iti merita prietenia... Tu o ajuti si ea iti face numai belele. Aprpo nu pune la suflet ce zice despre hainele si parul tau, zice numai din ciuda. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu. Iti doresc tot ce este mai bun! Sarbatori fericite si succes cu aceea neprietena!

| Xonia a răspuns:

EU zic cateva zile sa o eviti, daca se schimba, ii mai dai o sansa.
Daca ii zici ca se da mare si chestii din astea se va supara si dupa va face orice sa te jigneasca si mai tare.Cateva zile nu o mai baga in seama, ignoro.
Asa am patit si euhappy
Iar cand iti zice de ce iti cumperi haine asa urate, de ce nu iti lasi parul luung, spune-i ca asa iti place tie, iar daca nu ii convine sa isi gaseasca alte prietene mai populare si care se imbraca mai bine.

Baftahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu ce sa faci: bag-o in pasarica maica-si si da-o la naiba, e o tarfa si nu merita prietenia ta:X love struck daca vrei mai multe fasturi my id:alexandra_pop_4you te pup :* :*