anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema...
Acum cateva zile am facut dragoste cu prietena mea
eu eram virgin iar ea pot spune mai experimentata nimic neobisnuit pana aici deci pana sa incepem actul sexual in sine ceasul era 12:44 de atunci pana cand s-a terminat eu nu imi amintesc nimic doar atat stiu ca m.am trezit ca era ceasul 12:53 si eu ejaculasem pur si simplu nu imi pot aminti ce s-a intamplat
puteti sa-mi dati macar vre.o idee despre ce s.ar fii putut intampla de nu.mi amintesc nimic?

10 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Posibil sa fi avut emotii prea mari...

| valentingb a răspuns:

Extaz, concentrare intensă. Ai uitat de tine. Întreab-o pe ea ce s-a întâmplat.
Sau doar te lauzi? laughing

| edytzzu11 a răspuns (pentru valentingb):

Ce motiv as avea sa ma laud? vreau doar sa stiu dc nu imi mai amintesc nimic si nici nu mi s-a rupt "ata"cum am inteles ca este normal

| valentingb a răspuns (pentru edytzzu11):

Iar eu glumeam...

| qBlazee a răspuns (pentru edytzzu11):

Deoarece "ata" nu se rupe din primul contact sexual, la baieti! happy

| τττ a răspuns:

Bună.
Probabil ori ai făcut-o prea repede și ai leșinat, ori ai obosit! Consultă un medic. Întreab-o și pe partenera ta ce s-a întâmplat, dacă te-ai albit la față etc.
E prima oară când faci asta și probabil nu ești învățat.
Dacă se mai întâmplă asta când mai faci sex, consultă un medic urgent!
Fundă?

| edytzzu11 a răspuns (pentru τττ):

De lesinat nu se pune problema pentru ca mi-a spus ca a fost "bine" ce.i drept ma panicasem putin pentru ca eu crezusem ca nu facusem nimic dar nu inteleg de la ce ar putea fi pentru ca la inceput nu aveam emotii deloc

| τττ a răspuns (pentru edytzzu11):

Atunci e cealaltă variantă, poate ai penentrat-o prea repede și ai obosit. Sau ai adormit, se mai întâmplă.

| danytare a răspuns:

Ai adormit

| Anonim955 a răspuns:

Poate ai baut cv frate inainte sa prinzi curaj.
s-au ai avut emotii mari mai incearca odata si vezi ce se intampla.