| deeakidaa a întrebat:

Am o problema. Acum cateva zile am fost luata cu japca si a trebuit sa merg la cineva la gradina sa ne-o... Am simtit ca o sa fiu urmarita de o persoana. A urmat o clipa tragica,gen,a intrat acea persoana peste mine,eu fiind dezbracata total si m-a filmat. A vrut chiar sa ma si violeze. M-a santajat spunandu-mi ca daca o sa o fac cu el o sa stearga filmarea. Am facut-o,din pacate,cel mai mult din cauza fricii pe care o aveam. Mi-a zis ca va sterge filmarea si nu a facut-o. M-a santajat in continuare spunandu-mi ca are nevoie de o suma X de bani pentru a-si achita nu stiu ce datorie. Nu am gasit nimic prin casa,asa ca singurul obiect pe care il mai aveam era aparatul meu de fotografiat. A trebuit sa i-l dau,daca nu venea cu acea filmare la mine la usa. I l-am dat si l-a luat un prieten de al lui si a rupt CD-ul in fata mea,dar nu stiu daca era CD-ul bun. In timpul asta cat ma gandeam ce as putea sa fac,am vrut sa ma sinucid. Am incercat sa imi tai venele,dar nu am reusit. Am mai avut probleme si in trecut,adica am fost depresiva. M-a sunat el in dimineata aceasta sa imi spuna ca acel aparat de fapt nu merge, desi i-am zis si la telefon ca nu are acumulator si merge doar cu baterii, dar el a negat. Mi-a inchis telefonul in nas. Ce este de facut?

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

Du-te la politie, nu este o situatie in care se poate rezolva cu niste raspunsuri. Nu trebuia sa faci sex cu ei, chiar daca iti era frica.

| deeakidaa explică (pentru AtateaConditii):

Asa mi-a spus si un prieten aseara, ca daca nu o iau pe mama de mama de mana azi si nu merg la politie nu mai are ce vorbi cu mine...

| deeakidaa explică (pentru AtateaConditii):

Sunt foarte speriata.

| deeakidaa explică (pentru deeakidaa):

Daca nu o iau pe mama de mana*. scuze pentru greseli

| deeakidaa explică (pentru deeakidaa):

Mai astept raspunsuri din partea voastra. Apoi o sa vad ce pot face. straight face

5 răspunsuri:
| deeakidaa explică:

Va rog sa publicati cat mai repede aceasta intrebare! Am nevoie de ajutor! straight face