| toteu01 a întrebat:

Am o problema.Acum cateva zile ieram cu un baiat super dragut si intr-o zi.eram cu fetele pe afara si i-a dat un sms la o fata :ma despart de (numele meu ) am vb cu el si mi-a zis ca a gasit alta fata. i-am vazut hi5. e draguta da e cu 2 ani mai mare dacat el.si daca se vor desparti cred ca va veni din nou la mine. ce sa fac? daca nu se desparte cum sa ma impac cu ideea? ne cunoastem de 5 ani. si nu e asa de usor.deci? ajutati-ma

funda!

Răspuns Câştigător
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Se foloseste de toate! Si pana la urma nu o va avea pe niciuna. Ceea ce trebuie sa faci este sa-i dai papucii si cat mai repede. Stiu ca o sa suferi, dar asta e. Viata... Numai bine! Cu drag, Lola.

6 răspunsuri:
| Dreamin a răspuns:

FOARTE aiurea situatia straight face oh go on daca nu sa coportat naspa si macar poarta respct fata de tine ar merge o a 2 sansa happy

| Gabriela14Iuliana a răspuns:

Pai... Daca ati fost impreuna mult timp inseamna ca a inceput sa aiba afectiune pentru tine, dar nu ar trebui sa te lase pentru alta daca te iubeste, obisnuieste-te cu ideea ca el nu te-a iubt pentru ca daca te-ar fi iubi ar fi stat cu tine si cu defecte si cu, calitati. Deci iesiti intr-o zi la un suc si spune-i tot ce ai pe suflet... Spune-i ca te doare cand il vezi cu alta pentru ca tu il iubesti si fa-l sa se simta vinovat ca te-a lasat pentru alta.Incearca sa il recuceresti si sa o scoti pe cealalta fata din peisaj.

Funda?; x happy Mult succes.

| DEBrown a răspuns:

Chiar nu va inteleg, va cuplati unul cu altul asa si in cateva zile va despartiti. Intai asteapta si tu ceva timp sa cunosti o persoana, apoi te cuplezi cu ea. Se duce lumea de rapa!

| Adry05 a răspuns:

Moama ce... daca se reintoarce la tine sa nu il accepti, pentru ca daca te-a inselat o data sigur o va face si a 2-a oara. Va trebui sa incerci sa-l uiti, stiu ca iti va fi greu, dar asta e viatasad

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Mersi pentru apreciere, moniii! Iti doresc sarbatori fericite, numai bine si o vacanta placuta!

| Steffany a răspuns:

Sa`l uitibig grin...Chiar daca te mai intereseaza de el ignora`l...Chiar de ai zice in sinea ta [ ce dragutss e:X!].mie cel putin asa mi se intampla.Dar ma satur de ei pana in gat si nu le mai dau o a2-a sansa.big grin.Lasa`l sa vina la tine singurbig grin