| Peter28 a întrebat:

Am o problema. Am 13 ani si cand vorbesc cu o fata inima mea incepe sa bata foarte tare si incep sa tremur incet. Dar cand vorbest cu alta fata nu mi se intampla asta. Ajutati-ma va rog nu stiu ce sa fac. Daca ati patit si voi asta spuneti-mi ce ati facut. Dar ma e o problema ma tem sa vorbesc cu ele pentru ca daca spun ceva care le supara si dupa aia rad de mine. Nici nu stiu ce sa le spun. Ajutati-ma sa invat sa vorbesc cu ele si sa nu mi se mai intample asta cand vorbesc cu ele.

Răspuns Câştigător
| COFETAR a răspuns:

Uff doamnehappy ma in primul rand daca iti place mult de fata aia sau de fetele respective fiitu insuti nu iti bate capu... cheam-o la un suc sau ceva da nu o lua prea riect daca se simte bine cu tine cred ca o sa te mai contacteze eawinking

10 răspunsuri:
| Crisucriss a răspuns:

Inseamna ca fata e speciala...si adica vrei sa inveti sa vorbesti cu o fata fara sa o sperii spune-i despre ceva de care sti ca-i place si ei gaseste lucrurile comune, sunt sigura ca te va ajuta acest lucru daca nu inseamna ca esti un tip nu prea coollaughing

| Peter28 explică (pentru Crisucriss):

Tu nu esti cool. Vezi ca eu nu ti-am spus nimic de rau. Eu am o problema reala dar tu iti bati joc de probleme altora

| Crisucriss a răspuns:

Da nu mi-am batut joc de tine...am zis doar daca nu poti vorbii cu ea inseamna ca nu esti un tip prea cool...ce altceva am zis eu?

Iarasi ai spus-o. Vezi ca te reclam.

| Crisucriss a răspuns:

Bine gatalaughing) nu te aprinde laughing

| Crisucriss a răspuns:

Bine gata...laughing)nu te aprinde prea repede

Eu cred ca tu razi de problemele tuturor. Tu razi din orice. Parca esti nesimtit si prost crescut

| Crisucriss a răspuns (pentru Peter28):

Nu rad de problemele nimanui si in primul rand sunt fata si in al doilea rand ce-ti pasa tie?

Tu esti dusa de acasa rau de tot

| Crisucriss a răspuns (pentru Peter28):

Dus esti tustraight face