| Slayer4Ever a întrebat:

Am o problema...am 15 ani si nu mi-a mai am menstruatie de aproape 2 ani.peste cateva zile o sa merg la un ginecolog.si problema este ca in oras este decat un singur medic ginecolog si este barbat!sadin ce consta un control ginecologic.Inca nu mi-am inceput viata sexuala!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa iti faca niste analize si teste hormonale ca sa afle de ce nu ai ciclu. Apoi iti da un tratament.

mira
| mira a răspuns:

Fii linistita.Medicii nu au sex. Femeile medic consulta barbati si barbatii consulta femei fara vreo inhibitie.Va fi delicat cu tine.Va tine seama de faptul ca esti virgina.Nu va face control intern ca la femei.Probabil iti va recomanda ecografii, analize si tratamente.

| Deea a răspuns:

Trebuia sa mergi de mult la ginecolog

| Dizzy a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa spui aici "am 15 ani si nu mi-a mai am menstruatie de aproape 2 ani"

| Amrita a răspuns:

Hei. Nu-ti face probleme! Doctorul e probabil obisnuit cu ceea ce face, deci nu trebuie sa te panichezi. Si eu trebuia sa fac un contrl, dar din alta problema si sincer si mie mi-a fost frica si era si doctorita. e aiurea, stiu dar ai o problema si trebuie so rezolvi.
Succes si nu-ti fie frica!:*

| andreeadenisailie a răspuns:

Stai calma sa nu iti fie rusine probabil iti va da doar un tratament!