| andreeiutssa a întrebat:

Am o problema:am avut o prietena imi era foarte buna prietena, dar apoi am vorbit cu un baiat pe mess si (cu o saptamana inainte m-a pus in comparatie cu prietena mea si mie nu-mi place sa fiu comparata) i-am trimis poze cu mine apoi i-am zis in gluma daca inca mai crede ca prietena arata mai bine ca mie. El crezand ca eu am vorbit in serios si i-a spus prietenei mele...aceasta a crezut ca eu i-am vorbit in serios iar acum mi-a dat ign. pe mess si ia pus pe toti impotriva mea. Ce sa fac? VA ROG ajutati-ma

3 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Ce i-o fi venit si baiatului ala sa te compare (poate si el a vrut sa faca o gluma, sau sa te faca geloasa iar tu ai cazut fix in capcana intinsa de el L. O. L, pe mess tot cea ce spui este inteles in doua moduri:unul negativ si unul pozitiv, odata ce nu esti ''face to face''cu respectiva persoana si se pare ca voi ati tras comcluziile negative.Mai e o alta problema:ce i-a venit sa-i spuna prietenei tale despre declaratia ta(credeam ca numai fetele barfesc, iar ma-nsel)el probabil(inconstient)va face sa va certati intre voi, nu-i da satisfactie.Incearca sa vorbesti cu prietena ta, sa lamuriti treburile, daca as fi in locul tau i-as face si baiatului o morala de zile mari(el e tapul ispasitor) si apoi voi astepta rezultatele. Daca prietena ta are incredere in tine va intelege cum au stat de fapt treburile. Good luck!

| AleXandra649 a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca ai glumit si ca n trebuia sa ii spuna prietenei tale, apoi vorbeste cu ea si cerei scuze, spune-i ca nu ai vrut sa o jignesti ci doar ai vrut sa glumesti cu el iar el a inteles gresit
bafta!

| andreeiutssa explică:

Multumesc tuturor! happy