| Armyanka a întrebat:

Am o problema.am dat test la fizica si eu eram foarte nervoasa pe cineva.si o prietene de-a mea care e in clasa cu mine copia la acel test cu caietu`si cu telefonul. iar eu cu o fata ne-am decis sa o spunem la prof cand pleaca ea in pauza. dar mai era cineva in clasacand am spus-o, si ma tem ca si fata cu are am fost sa o spunem ca a copiat, o sa zica la toata clasa si prietena mea se va supara.deoarece 2 fete care au stat in clasa si au auzit i-au spus si celei cu care am fost sa o spunem pe pr.mea.dar ea a zis"a fost ideea lui andreea[adica a mea]"si eu le-am pus sa jure pe cele 2 fete ca nu ii va spune la nimeni. iar ele au spus ca nu vreo spune. dar cand va urma ora de fizica... oare proful ii va spune prietenei mele ca a copiat si cele 3 fete o sa sara cu gura ca eu am avut ideea sa o spun[dar i-am spus la prof sa nu ii spuna ca eu i-am spus]ce ma fac? ce sa-i zis la prietena mea daca se va intampla sa ma deie de gol fetele?

1 răspuns:
| gianina14 a răspuns:

Stiu cum este dar pe tine sa nu te intereseza, fii indiferenta cel putin ai spus adevarul si daca spune ceva prietenul tau asta este ori te accepta asa cum esti ori o sa ste desparti de el, poate. Sa nu te simti rusina de ceea ce se va intampla. Bafta
Fundita?