Nasol daca nu ti-ai dat seama singura... draguta domnisoara.
Imi pare rau ca te-am ofenasat cu" draguta domnisoara", n-am stiu ca nu mai esti.Nu mi-ai raspuns la intrebare, sau nu esti in stare s-o formulezi...
Ahahahaha. Trecand peste... Intrebarea era ce sa fac sa ma mai slabeasca putin... exagereaza.
Care ar fi problema? Orice mamă este enervantă, orice mamă este mult prea grijulie... Dar trebuie să înţelegi că fără toate astea vei ajunge o pupăză piţipoancă. Ţi-ar conveni? Nu cred. Cred că este mai matură ca tine, doar nu te-a născut la 11 ani.
Accepto asa cum e si asculta ce zice stie ce vorbeste pentru ca e plin de magari afara in ziua de azi, mai prefate si tu cateodata ca nu auzi ce zice.
De-ar fi asa usor cum spui tu .
E ...depasita.
De-ar munci uneltele singure oamenii ar sta degeaba, dar viata continua si asa papusa.
Spune-mi mama nu te mai ascult eu ma imbrac cum vreau ca iti convine sau nu eu sunt rapper si la inceput ma certa maicamea ca ma imbrac ca un nebun ca am sepci baticuri haine largi etc si i-am zis ca ma imbrac cum vrea si nu a putut ce sa imi faca m-a lasat asa cum am vrut eu mai ales cand a vazut ca si preteni mei se imbraca la fel
Pai faza vine ca ea nu se uita cum se imbraca ea. La aproape 37 de ani ai ei. se imbraca precum niste liceene.