Luchass - mi se cam agresiva replica ta pentru. o fata de 12 ani, mai ales c-a avut o greseala puerila ce putea fi cauzata de graba. Nu inteleg de unde atata rautate in replica ta, unde, desi exprimarea ei e putin anapoda, ne-a etalat ce problema are si cred ca putem ocoli lucrul asta fiindca are o varsta frageda si rolul ei e s-o indrunam, nu sa-i taiem elanul cu apelative precum ''pisi''.
irina - nu conteaza daca prietena ta e urata, saraca sau handicapata. Prietenul nu-l judeci dupa fizic. Il valorezi dupa suflet, dupa felul in care se comporta cu tine, dupa increderea sau devotamentul oferit.
Ramai indiferenta si vezi-ti de treaba ta. Incearca sa analizezi singura, sa fii mai atenta si sa vezi cine e ''magarusul'' din cei 2. Si dupa sa-i spui ''pa''. Prieteni la varsta asta de fapt e prea mult de spus. Coleg de clasa, coleg de impartire a jucariilor sau a timpului petrecut pe afara cred ca s-ar potrivi mai bine. So, don't be woory, nu pierzi nimic. Fii mai atenta si nu lasa sa te afecteze simple vorbe care's spuse din invidie. In ziua de azi toti te vorbesc pe la spate, fie c-o recunosc sau nu.
Hai ca iti spun eu: amandoi te vorbesc pe la spate...asta e fiinta umana, unele persoane sunt mai bune, altele mai rele, ce sa le faci.
tu, tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape.
Vor sa te zapaceasca complet.Nu le da' importanta. vorbeste cu ei ca si cu niste colegi, nu le da' atentie prea mult...in toata scoala ta, vei gasi o colega care sa fie prietenoasa.
have a nice day, irinuk mea
Ai dreptate Flav, Luchas a fost cam dur, mai ales ca si el a scris "că gradul"!
Irina desi are este mai mica, i-am vazut niste raspunsuri foarte bune! Asa ca este o fata inteligenta!
Irina, daca amandoi se comporta asa, nu crezi ca ar trebui sa renunti tu la ei? Pai daca unul dintre ei nu te-a barfit, nu ar fi venit sa discute cu tine? Poate ca amandoi te vorbesc pe la spate.Stii cu prieteni ca astia nu iti mai trebuie dusmani...Crezi ca fara ei nu ai mai avea niciun prieten? Mai gandeste-te, poate ca ai alti prieteni, si nu ai nevoie de prieteni falsi ca cei de mai sus!
Te pup, o zi buna!
Pa, pa!
Ce sa vorbeasca pe la spate... spune-le ca sti bine cine e nesimtitu la amandoi in fata... sti si o sa se simta prost...
Buna irina dupa pararea mea o persoana cu un defect nu poate fi uarat nimeni nu e frumos, poti sa fi tu fotomodel daca inauntru tau esti urat sper ca intelegi ce spun, eu urasc descriminarile astea ca aia e frumoasa si aia e urata, nu vb cu aia ca e nu stiu cumj, nu uita toti sunteme diferiti si frumosi, alti sunt frumosi fizic si uarati sufleteste alti uarti fizic si foarte frumosi innautrul lor, in legatura cu vorbitu pe la spate nu baga in spate fiecare om are gura sa vorbeasca toti suntem vb pe la spate dar la multi nu le pasa asa ca si mie succces.
Irina, iti spun ceva: atitudinea cea mai potrivita este indiferenta, ignora-i, nu oscila intre ei, detasaza-te si orienteaza-ti atentia catre lucruri care te intereseaza, nu-ti epuiza frumusetea interioara si bunatatea in jocuri din acestea mici! Astfel de evenimente care, te prind in vartejul lor, nu fac altceva decat sa te dezamageasca la final!
Monica