| LarisaDragomir a întrebat:

Am o problema cam grea in dragoste. Iubitul meu si cu mine ne intelegem foarte bine. Dar eu chiar il iubesc.Problema este ca se intampla sa inceapa sa imi placa iar alt baiat pe care l-am mai placut si dadusem in iubire si alt baiat. Oare ce sa fac? Astept ajutor, va multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| Handrei a răspuns:

Mmmmmvaaaaai draga ce problema globala..auzi sti ce? sti cum se numesc astfel de fete "confuze" ca tine? ...asa vezi ca sti? fa bine si vezi-ti de scoala si lasa telenovelele..vezi sa nu ti se aplece la cat ii de grea problema ta...bagamiash picioru si am zis ca generatia mea a fost plina de delicventi si panarame.***

| SweetCheeks22 a răspuns (pentru Handrei):

Auzi baa... fata a cerut ajutor si a si multumit anticipat...Cine te crezi tu sa comentezi atata? Tu vezi ce vorbesti?

| Handrei a răspuns:

Sunteti doar doua chestii cu o gaura extrem de mare...in cap... si cu aceiasi problema..lumea e mai buna fara voi..ciaaowinking

| LarisaDragomir explică:

Multumesc SweetCheeks22 ca m-ai ajutat cu acest......baiat care comenteaza cam mult.

| Pissy_Andreutzza_1997 a răspuns:

Lasa-i pe toti ia o pauza gandeste-te ce vrei sa faci si dupa esti cu baiatul cu care vrei