Hey capu' sus, intr-adevar este o schimbare radicala deoarece profesorii nu te cunosc, nu stiu ceea ce poti, pana acum cei din generala iti dadeau note si pentru ca stiau ca poti dar si pentru ca stiau ca nu ii vei dezamagi, asa mi s-a intamplat si mie, in generala eram a 2 a pe clasa, dar la liceu cred ca a 10 a si, o recunosc si nu imi e rusine pentru ca e o nedreptate, poate si tie ti se intampla dar elevii care sunt in liceul respectiv din clasa 1, au note de 10 si nici nu deschid macar cartile si altii care invata asa cum si tu ai spus li se dau note, asa, ca sa avem note in catalog, in legatura cu profilul daca simti ca nu mai poti, nu sta ca sa-ti,, amarasti'' zilele, transfera-te la filo sau stiinte sociale, e mult mai bine, indiferent de facultatea pe care vrei sa-o urmezi, conteaza examenul de bac, nu liceul sau profilul care-l urmezi, nu te da invins, esti un elev bun si o stii mai ales ca ai terminat cu 10, scuze ca ma repet dar decat sa-ti amarasti singur zilele, transfera-te, te las cu bine si bafta
Pai in primul rand nu mai compara cl 5-8 cu liceul, mai ales profilul mate info. vezi-ti de invatat ca mai ai 3 ani jumate de liceu. nu stat totul in primul semestru de cl a 9a
Bulinaaaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: