Algocalimn fiole pastile, eu daca nu as avea algocalmin as muri mai ales ca eu am si o problema cu gingia si dureri mari de tot am si algocalminul este cel mai bun.Mai poti incerca cu nurofen forte, sau ibuprofen{pastilutele alea roz}. Sper ca te-am ajutat! By33!
Multumesc pentru raspunuri o sa incerc... poate nu o sa mai am probleme.
Hmm...pai nu este normal sa te doara? Nu stiu ce sa zic Prietena mea foloseste traditionalul Algocalmin fiole, si o calmeaza, acum depinde si de organism.
Pai..este normal sa ma doara dar nu cum ma doare pe mine
Multumesc pentru raspuns o sa incerc poate o sa mi se rezolve problema
Să ți se facă un masaj reflexo, și imediat te lasă durerile.Este un punct special pentru dureri menstruale.
Nu am inteles tu glumesti sau zici adevarul? Cum sa fac masaj?
Normal că zic adevărul, nu am chef de glume
Ok mersi pntr sfat.Mai am o intrebare. unde ma duc sa fac acest masaj? Trebuie sa ma duc la un doctor care se ocupa cu asa ceva? Dar nu prea cred ca o sa ajung eu in situatia asta oricum ma voi documenta despre sfatul tau
Da de preferat la un meseur, maseuză nu la doctor. Sau poți tu singurică să î ți faci automasaj cînd ai durerile menstruale, sau roagă ți prietenul să î ți maseze tălpile, și zona aceeea a piciorului. Numai bine. Tu nu esti din Bucuresti nu?
Scuze maseur
Sunt din Bucuresti dar am locuit si in judetul Braila
Dacă ai vreodată chef de masaj și vrei să î ți fac să î mi spui.
Sigur nu o sa am nevoie
Ok
Încearcă ulei din semințe de in. Am o colegă care leșină când îi vine și doar cu asta se poate ține pe picioare + că-i și reglează menstruația. Vezi la un magazin naturist dacă găsești și roagă vânzătoarea să-ți dea mai multe detalii.
Multumesc pentru raspuns.O sa incerc poate..cine stie o sa fie bine