| PrINcEss_Y a întrebat:

Am o problema care ma face sa ma simt din ce in ce mai rau, pai eu am 15 ai dar nu stiu de ce, si mi-e greu sa spun asta, sunt foarte scunda si slaba toti colegi mei au 1.65 m, peacolo si arata destul de bine dar eu am doar crying 1.45 si sunt cam slabuta si ma simt rau cand mergem undeva si facem poze eu zici ca am doar 10 ani pe cand colegi mei iasa perfect, as vrea va rog mult sa-mi dai un sfat, orice sfat pentru a mai creste in inaltime si a ma ingrasa putin, multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Larisa a răspuns:

Daca vrei sa mai cresti i inaltme fa ceva sport cae presupune intindere(baschet,volei,handbal,innotul ajuta)ca sa te ingrasi,incearca sa mananci mai multe mese pe zi(nu cipsuri si chmicale)mancare sanatoasa, dar nu trebuie sa-ti faci griji, noi fetele crestem pana pe la 20de aniwinkingdeci ai tot timpul din lume

4 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

ca să te îngraşi, trebuie să încerci să mănânci mai mult (dar nu exagera!), şi despre înălţime, eu zic să fii mulţumită chiar dacă eşti mai scundă deoarece nimeni nu e perfect şi toţi avem defecte (în cazul tău, nu eşti aşa de înaltăhee hee) şi ar fi mai bine să ni le acceptăm, altfel nici ceilalţi nu ni le vor accepta

| Laviiiiii a răspuns:

Ia vitamine si du-te la un sport, sau da singura abdomene, flotari sarituri cu genunchii la piept si mergi pe varfuri cu mainile suswinking

| SarcasticLady a răspuns:

Eu am 13 ani si am 1.32 m. si eu sunt mica si slaba toate fetele de la mine din clasa sunt mari bine dezvoltate, dar eu nu si m-am obisnuit cu asta sunt char fericita ''motoul'' meu este : mai bine mica si slaba decat la 16 ani gravida! ( deci fi fericita, si ce nimeni nu este perfect dar fiecare are plusurile si minusurile sale ) sper ca te-am ajutat bafta!

| Love_6750 a răspuns:

Dormi !