| hp8510p a întrebat:

Am o problema care ma macina de ceva timp, eu stau cu tata si mamaie pentru ca mama s-a mutat cu sora mea de vreo 5 ani din cauza lui tata care obisnuieste sa bea foarte mult,cand bea nu poti face vreo treaba cu el,doarme toata ziua,din cauza bauturii nu se mai descurca cu banii, are vreo 5-7 rate la banci facute de alcoolul din el, din 1700 de lei ramane cu 200-300 de lei.Eu as vrea sa ma mut cu mama pentru ca am conditii mai bune acolo,poate sa-mi dea mai multi bani,pot sa ma duc cu ea sa ma plimb peste tot dar eu aici m-am obisnuit,am stat aici tot timpul, am copilarit aici si mai mult mi-e mila de mamaie care trebuie sa-l suporte pe tata...eu am zis sa mai stau o luna aici si sa-i mai dau o sansa lui tata sa vad daca se mai comporta asa...voi ce ziceti? sa mai stau putin sau sa plec cat mai repede?

5 răspunsuri:
| Teodora_Georgiana_1992 a răspuns:

E o problema cam delicata x_X. sad Dar ar trebui sa te gandesti in primul rand la tine! Tu esti pe primul loc!
Nu vreau sa te intristez, dar daca pana acum nu s-a schimbat, de ce ar mai face asta? Eu nu am tata de la cateva luni si ma descurc doar cu mama.
Sper ca ai luat o decizie care sa te ajute in primul rand pe tine! :*
Succes in viata! :3

| TuoAngelo a răspuns:

Ciao. Si eu am trecut printr-o problema asemanatoare ca ata ani la rand... Dar eu zic sa pleci cat mai repede eu cand il vedeam pe tata beat imi venea sa ii dau una sa se duca naibii stiu ca nu e frumos dar asta simteam. Si mai bine ar fi sa pleci acuma cat ai ocazia pana nu o da si mai tare pe alcool ma refer ( certuri, batai, scandaluri) eu am trecut prin asta. Deci pleaca cat mai repede daca poti sfatul meu acuma tu faci ce crezi ca e mai bine pentru tine.Iti urez mult noroc pentru ca stiu cum e

| mytzy1999 a răspuns:

E o situatie delicata. dupa parerea mea ar trebui sa incerci cu bunica ta despre aceasta situatie sau cu mama ta. e fff greu sa parasesti locul in care ai coplilarit locul de care ai legate atatea sentimente, dar pentru binele tau ar trebui sa o faci. de la bautura se poate ajunge la lucruri ff delicate cum ar fi bataia( tatal ta si.sr varsa nervii pe tine). eu zic sa ii spui tatalui tau, cand e lucid, k t vrei sa te muti la mama ta si vezi cum reactioneza. daca te va intreba dc atunci explica.i situatia. tot ce pot sa fac este sa.ti urez succes si sa ai grija de tine. te pup

| Florin_Constantin_1975 a răspuns:

Sunt tratamente pentru alcool, ar trebui sa intrebi la farmacie sau il poti trimite la "Alcoolici anonimi" care este un program foarte bine cotat si de amploare happy

| pietrean a răspuns:

Un om care se apuca de bautura si continua in ciuda faptului ca are si copii,NU SE V-A LASA DE BAUTURA!
Imi este mila de bunica ta,ca ea saraca nu are de ales, nu are unde sa fuga de el.
In cazul in care, mama vrea sa te primeasca si pe tine(sunt divortati, tu esti in intretinerea tatalui?), poti sigur sa te duci alaturi de ea si de sora ta.Mai mult ca sigur o sa-ti fie bine acolo.
Imi pare rau ca trebuie sa treci printr-o situatie dificila, dar spre binele tau, trebuie sa alegi CE ESTE MAI BINE PENTRU TINE! Poate si mamaie o sa fie linistita, daca te stie pe tine la loc sigur.