anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema care ma seaca, efectiv. Am un coleg de clasa cu care nu vorbesc absolut niciodata. Nici macar nu se uita la mine dimineata si nici nu ma saluta, desi eu il salut. Se uita cateva secunde la mine, cu sictir, dupa isi intoarce capul de parca nici nu m-ar fi privit ca un nebun. Ma scoate din minti cand aia din clasa ii zic numele, doar pentru ca are un telefon smecher. Deci telefonul este singurul motiv pentru care colegii il baga in seama! In semestrul unu, toti radeau de el ca era un fraier, iar semestrul asta, toti care vorbesc cu el si spun ca ii foarte de treaba au telefonul lui ( un Samsung de 10 inch cred laughing ) in mana. Se baga in seama peste tot, dar peste tot si rade de mine. Deci el, un parlit, un papa-lapte, un vai de capul lui, isi bate joc de mine. Si eu nu i-am niciodata un motiv sa rada de mine alaturi de cel care se da seful clasei. Doamne, el isi bate joc de mine, si tot el are o singura spranceana. Deci, pe scurt : un coleg de-al meu se baga in seama peste tot, isi bate joc de mine ca sa fie luat in seama si ma enerveaza asa de tare, involuntar sau nu. Ce naiba sa fac? E aproape imposibil sa il ignor din momentul ce il vad zilnic...

1 răspuns:
| AlinKun a răspuns:

Nu are rost sa-ti bati capul cu asa ceva. Lumea tinde sa fie superficiala, nimeni nu priveste lucrurile in esenta si asta e un lucru rau. Pur si simplu nu iti mai bate capul cu el, nu are rost, prostia e o boala a secolului nostru.