Buna.Sincer, eu tin aici cu ceilalti colegi care nu isi dau sufletul pentru note si cu parintii tai.Pe masura ce avansezi in varsta iti vei da seama ca sanatatea e infinit mai importanta decat sa ai numai note de 9 si 10.Plus, in prezent nici nu se mai iau in calcul mediile pe toti anii, nu? Deci pentru ce te chinui tu de fapt? Este obligatoriu sa dormi 8 ore pe noapte, ca sa-i dai ocazia organismului sa se regeneze, sa ai o alimentatie echilibrata si sa faci miscare, altfel se vor repeta lunile in care nu iti vine deloc menstruatia.Crezi ca e semn bun? In niciun caz, nu. Mai mult de atat, ar fi trebuit sa stii ca nu poti retine nimic daca nu dormi si nu te odihnesti, creierul nu poate absorbi informatia.Incearca sa iti mai reduci din programul de invatat si concentreaza-te mai mult pe materiile importante profilului tau.Mult succes!
Ai dreptate, si ai mei mi-au spus ca oricum notele nu mai conteaza peste ani.
Imbucurator sa aud ca ai tai tot incearca sa te linisteasca, stiind ca multe intrebari de aici prezinta fix tipul opus de parinti.Bine atunci, take care! Si mersi pentru funda.