Uneori, cand suntem la inceput de drum, undeva unde nu cunoastem pe nimeni, simtim ca locul nostru nu este acolo, insa cu timpul ne obisnuim. Acorda-le o sansa, poate te vor surprinde noii colegi.
Daca nu, incearca sa le explici parintilor motivele tale. Spune-le ca ai gresit cand ai ales sa schimbi scoala, ca nu te poti acomoda, oricat ai incerca, ca iti e dor de profesorii, de fostii tai colegi...Roaga-i sa te inteleaga, sa te ajute.
Daca te inteleg, atunci e bine. In caz contrar eu te sfatuiesc sa iti faci noi prieteni si sa incerci sa treci peste toate "problemele" pe care ti le faci acum.
Bafta!
Buna.
In situatia ta am fost si eu, cand eram in clasa a V-a, cand parintii m-au mutat la un liceu cu profil mate-fizica, la care nu m-am putut adapta (si in clasa a VI-a am revenit la scoala initiala).Eu te sfatuiesc sa incerci sa te imprietenesti cu colegi care iti sunt asemanatori, din pdv al conceptiilor, al gandirii, al intereselor, etc.Nu cred ca nu exista in clasa/scoala actuala macar o colega care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. Daca, totusi, nu gasesti o astfel de persoana sau pur si simplu nu te simti deloc bine in acea scoala, eu cred ca ar trebui sa ai o discutie cu parintii tai, in care sa le explici ca nu te simti bine la acea scoala, ca nu ai niciun/o prieten(a), sa le explici cum gandesc colegii tai si ca tu simti ca la scoala la care ai fost inainte ai avea rezultate mult mai bune decat la aceasta.
Orice s-ar intampla, nu te lasa doborata.Multa bafta iti doresc!