Prietene, nimeni nu poate ghici gandurile unei fete, e un fel de axioma
Daca incerci doar intrebari de genu"ti-ai facut tema?" nu ve ajunge la nimic, stiu din experienta.banuiesc ca ai internet si acasa.Afla-i id-ul de la vreo prietena de-a ei sau a unui baiat din clasa care stii ca il are.Se spune ca ai mai mult curaj in fata calculatorului. Daca nu poti vorbi cu ea la scoala vorbeste cu ea pe messenger...pe mine asa m-a facut un baiat sa-l plac, desi nu vorbeam mai deloc la scoala
Mult noroc!
Sigur. Daca iti este rusine sa vorbesti direct cu ea poti incerca sa vorbesti cu prietena ei. Prietena ei ti-ar putea spune mai multe decat ai vrea sa auzi, atunci totul va fi bine si vei sti ce sa o intrebi, odata ce o vei cunoaste mult mai bine va trece si timiditatea si vei fi in stare sa vorbesti mult, si despre orice cu ea. Iti trebuie doar CURAJ.
Bafta! Si sper sa o cuceresti.
Incearca sa vorbesti cu ea cerei prietenia ca doar nu te omoara un refuz, daca omora refuzul muream de 7 ori...consecutiv. Bafta
Frateeeeee esti in aceeasi oala cu mine, bine acum nu mai sunt da asa am patit si eu in a9a.Tot asa imi placea de o fata de la mine din clasa, doar ca mie mi-a fost usor sa ma bag in seama cu ea deoarece si ea vorbea cu mine dar nu m-am combinat cu ea deoarece incepea sa ma enerveze. Dar stai linistit, fa-ti un prieten care sta prin apropiere si iesi cu el pe afara si el o sa iti faca cunostiinta cu alte persoane si asa nu o sa mai fi timid