| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Am o problema cu maicamea si cu sora mea, au existat intotdeauna diferente, pe ea o dat-o la facultate, o intretine, îi da bani, pe mine nu ma lasa sa plec de acasa sa ma mut. Vrea sa lucrez si sa-i aduc bani in casa pentru cheltuieli si nu ma lasa nici macar sa imi aleg eu alt loc de munca decat la fabrica in care m-am angajat acum un an la recomandarea ei. Imi interzice sa ma duc la un alt loc de munca, imi interzice sa ma mut sa fiu independent, is bun de fraier sa-mi ia bani sa ma puna la lucru in gradina si pe sora mea o tine la facultate cu bani si cu de toate. Acum 2 saptamani erau inscrierile la bac si nu m-a lasat sa-mi iau liber de la munca ca sa ma pot inscrie si eu is prost ca ascult de ea dar nu aveti idee ce traume a creat in mine tipand, nu ma simt deloc ok cu viata mea.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca nu te lasa maica-ta sa mergi la scoala sau la examene, mai ales ca esti major odata ce afrmi ca ai loc de munca, deci nu trebuiesti dus de mana si nici dus in carca, de nimeni.
Nu te mai plange de maica-ta si sora-ta, ia-ti viata in minile proprii si fa ce vrei tu sa faci.

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă esti minor, suna la protecția copilului. Daca ești major pleacă de acasă, ce mai stai, bănuiesc ca nu te ține legat cu lanțul mama ta, pleacă si stai undeva cu chirie sau la altă rudă, dacă zici ca job ai, te vei descurca tu, decât sa stai ca un sclav pentru mama ta.

| AndaAlexandra a răspuns:

Dacă ești major îți poți strânge bani și te poți muta singur.