anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu menstruatia. mi. a venit prima data pe 27 decembrie 2009 dar este foarte "neregulata". Imi vine odata la 3-4 luni. Si nu stiu de ce.mama spune ca a avut si ea o perioada asemanatoare, dar totusi mi. a venit de aproape 2 ani.nu are trebui sa-mi vina macar odata la o luna?

4 răspunsuri:
| yhsay a răspuns:

Nu neaparat, mie abia anul trecut incepuse sa-mi vina in fiecare luna, pana atunci venea la 2 luni sau la trei daca n-avea chef, am fost si la ginecolog, mi-a zis ca n-are nimic. Fiecare fata e diferita, daca spui ca si mama ta a patit la fel, inseamna ca ai mostenit-o. Nu te nelinisti, in timp se va rezolva.

| TyoღMarilynManson a răspuns:

OH,e ciudat mi-e imi vine regulat din al doilea an, ca si eu tot de 2 ani amwinking, daca o tine tot asa ar trebui sa te duci la doctor sa vezi daca nu ai vreo problema, sper sa nu ai nimic kiss.E greu sa fii fata XD

| anca_5063 a răspuns:

Mai,eu am o prietena care ii vine tot asa din 3 in 3luni si ea a fost la ginecolog i-a prescris niste medicamente dar tot asa ii vine...nu st, te sfatuiesc sa te duci si u la ginecolog, probabil ai o alta pb...bafta.pupik

| Elenaa21 a răspuns:

S-ar putea sa fie o chestie ereditara, daca spui ca si mama ta a avut o perioada la fel. Dar poate sa fie f bine si o dereglare hormonala.Cel mai bun sfat si ce trebuie sa faci este sa te duci la un doctor, la ginecolog. Nu este asa de rau, te poti duce pentru control nu neaparat ca ai o problema happy