anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu nasul, am polipi si nu stiu daca din cauza asta am nasul rotund ca o paranteza. Daca scot polipi mi se va lasa?

4 răspunsuri:
| StilSanatos a răspuns:

Nu, polipii nu au nici o vina pentru ca asa e forma nasului tau, asa e constructia lui, doar operatia estetica te poate ajuta cred ca nu ti-o doresti, costa minim 2000 lei, destul nu? la o clinica privata. cel mai bine e sa te obisnuiesti cu nasucul tau, nu esti singurul, eu am nasucul ca un cartofior si cand eram mica ai mei ma alintau "nasuc de ratusca"dar m-am obisnuit, nu e atat de rau

| zRazvaNxzz a răspuns:

Nah daca as consulta un doctor cer crede Parinti pff mie cam ciudat sa le zic sa consultam un doctor...

| zRazvaNxzz a răspuns:

Mie cam rusine sa ii spun mamei sa mergem la doctor... pentru nas... in curand o sa-mi scot polipi si o sa vad eu.
Astept si alte sugestii in afara de doctor. daca exista vreun doctor pe siteu asta spuneti-mi id sa i dau pm totusi poate ca afecteza le am de mic le-am scos odata si or aparut iar... poate ca afecteza

| zRazvaNxzz a răspuns:

Is obisnuit cu el de mult nimeni n uzice nimic de el dar am intrebat daca aia e problem, oricum mersi mult si acum stiu ca nu e de la polipi happy mersi credeam ca mi-am facut-o cu mana mea...