| o fata care te iubeste :x a întrebat:

Am o problema cu parintii sad. nu ma lasa sa ies seara afara cu prietenii la o plimbare, nu ma lasa sa dorm la o prietena cand fac ceva gresit se dispera prea mult, ma cearta mereu din motive foarte mici, nu ma intelege am totusi 14 ani. nu sunt libera nu imi da acea libertaesad, totusi e vacanta, parca sunt prizoniera in casa sad. va rog sa imi dati niste sfaturi, expertii TPU va rog ajutati-ma, am ajuns in pragu disperarii, imi vine sa fug de acasacrying, m-am saturat sa stau mereu inchisa crying, va rog ajutati-ma nu stiu ce sa mai fac cryingcrying

34 răspunsuri:
| GabitaSt a răspuns:

Momentul ala cand ai 18 ani si ai voie sa iesi doar 2 ore afara, asta pana la ora 9 plus ca n ai voie sa te duci in nicio cafenea ca de, e bodegarolling on the floor))))) cel mai bun sfat e sa astepti facultatea si cam aia e

| Bie_AV_2004 a răspuns (pentru LLLLLLLL):

Si eu la feel!

| ___u0ky a răspuns (pentru Vizitiul):

Eu am 16 ani și nu mă lăsa părinți să iesi din casa plus că stau mai mereu închisă în casă și nici prieteni nu am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru jony):

Eu am peste 19 ani si nu ma mai lasa nici in fata blocului seara. Acum chiar am nevoie de iesire. Prietenul nu e dispus, pe altcineva n-am, probleme tot am cu amgajarea si asta ma tine si mai mult in casa. Am baut si a sesizat asta, dar vreau sa ies din casa. Ce fac?