| doreal a întrebat:

Am o problema cu piciorul drept de mai demult timp si acum m-am dus fac o radiografie, au spus ca nu am nimic decat o fractura la picior si mi se recomanda sa nu fac efort fizic pe o fisa a scris asta dar eu nu am stiut ca trebuie sa o duc la medicul de familie, am dus-o direct la farmacie ( avand scrise si medicamentele pe ea) si acum o saptamana am facut sport ( sar de pe calul acela ( nu stiu cum se numeste) si ma pune sa sar de la o inaltime ff mare punand si saritura care o fac cand sunt pe el, iar eu nu stiu sa imi pun toata greutatea pe genunchi, ci o pun pe picioare, iar de acolo mi se umfla genunchiul si ma doare de nu mai pot, iar cand nu il fortez nu am nimic. Ce ma fac ca maine am sport si ma apuca groaza. Ce sa ii spun daca nu am scutire, sunt eu mai grasuta dar fac sport, imi aduc tot timpul echipamentul, dar acum ma doare foarte rau piciorul.

2 răspunsuri:
| doreal explică:

Scuzati categoria dar aici e cea mai populara si ma grabeam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cred ca nu stii ce e aia fractura daca faci sport dupa ce ti-a zis doctorul sa nu faci efort fizic. Vorbeste cu mama ta si zi-i sa ii spuna profesorului care e treaba, daca tie ti-e greu sa-i zici lui direct.