Ai putea incerca sa vorbesti cu el, sunt sigura ca nu te musca. Probabil ti-e frica sa nu pari penibila, dar si eu am fost in situatia ta si n-a iesit nimic pentru ca nu i-am zis. Verifica daca totusi simte ceva pentru tine sau i se pari draguta sau ai putea (daca ai fi putin mai curajoasa) sa-l saruti in gluma si apoi sa vezi daca zice ceva. :-s
Aratai... cat de mult il iubesti dovedestie. da-te pe LG el... du-te dp el. incearca sa te apropi de el
Simina, eu cred ca baiatu' face la fel cu toate fetele ca asa vrea el sa se dea mare. Eu iti spun sa-l uiti pentru ca el nu te place, doar a vazut ca tu il placi si acum vrea sa te faca sa te gandesti numai la el si sa ii faci apropouri doar ca sa se dea el mare ca e "cel mai tare" de pe acolo. Stiu cum e sa iti placa mult de un baiat care crezi ca te place dar de fapt nu e asa. Deci draga Simina uita-l! Sau nu-l mai baga in seama si o sa vezi peste catva timp ca el o sa-ti faca apropouri ca te place, dar tu sa nu-l bagi in seama! Pt ca asa is baietii, daca vad ca iti place de el te crede proasta ca tu crezi ca-i place de tine! Ok sper ca ti-am fost de ajutor! Paa!