| Misssy a întrebat:

Am o problema daca am o relatie si cineva zice ceva de iubitu meu de exemlu daca il injura imi e rusine cu el si nu stiu e aiurea ce sa fac

4 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Eu în locul tău i'aş spune persoanei respective vreo două. Nu aş permite să'l jignească cineva. Îmi pare rău să spun asta dar dar nu are niciun sens ceea ce spui.

| Zenithf a răspuns:

In Biblie scrie ceva de genul: "și va lăsa omul pe părintii lui și se va uni cu femeia și vor fi o singura persoană" - trebuie să te gândești la aceasta, că dacă ți-e rușine de iubitul tău, ți-e rușine de tine însăți, sau tu nu-l iubești de ajuns? Dacă iubitul tău merită ocara trebuie să te întrebi dacă te apreciezi pe tine în de ajuns?
Analizează exact ceea ce simți față de iubitul tău, de mediul din care provine, diferențele de caracter/creștere/educație dintre tine și el pot să rupă relația voastră. Si asculta de sfatul părinților tăi sau al celor ce te-au crescut, când ei zic ca el nu-i bun pentru tine, că-i din altă lume, este foarte probabil să aibă dreptate.
Domnul fie cu tine

| nely19 a răspuns:

Asta nu este o problema, probabil tu ti la el si te afecteaza putin atata tot nu`i nimic grav. pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa iti fie rusine, pur si simplu nu t injura pe tine. poate persoana are o altercatie cu el si nu are treaba cu tine. dany