| Bogdan_6077 a întrebat:

Am o problema daca se poate numi asa am 1.80 in inaltime si doar 14 ani laughing mi se pare mult si nu as vrea sa mai cresc max 10 centimetri... pot face ceva? in afara de sala?

6 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Moamhbatting eyelashes de cand caut un baiat inalt big grin eu am 1.70 si tot 14 deci facem lipealahee hee
xo~ mary peace sign

| mioara a răspuns:

Dragul meu nu-i nimic daca ai crescut asa fa si tu un Handbal si mai de crescut pana la 25 de ani.

| Bogdan_6077 explică:

Da eu nu vreau sa trec de 2 metri crying

| PrettyWoman a răspuns:

N-ai ce face, sau nu cred. Da acum cresi ca ii varsta maturitatzi, sunt care sunt mici si cand ajung la liceu se inalta si sunt car sunt inalti si dupa aia nu o sa mai creasca. Da ii frumos sa fi inalt.:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las' ca e bine.Doar sa nu ajungi la 2.30 m.:-ss

| jizabell a răspuns:

E ft binewinkingcolegii mei din generala erau inalti, de fapt cel mai mare, la 14 ani(acum 2 ani, nu mai sunt la generalahappy )avea 1, 94winkingsi era frumos, si chiar avea sex-appealwinkingnu ti face griji pentru inaltimewinkingsi asa si el, era slab, insa a facut sport de performanta, handbal.si poate a mai facut alte sporturi da' nu mai stiutongueeu zic sa mananci mult, dar mai ales sanatos, sa mergi si la sala, si sa practici un sportwinkingsucceshappy