| raduspace10 a întrebat:

Am o problema dar nu stiu daca o sa imi puteti da raspuns....maicamea ma pune sa citesc 3 ore pe zi, acum in vacanta cand am o gramada de lucruri de facut.Mie imi place sa citesc dar cam dupa 1 ora ma plictisesc si la inceput zicea 1 ora, apoi 2 si acum 3 asta inseamna ca peste 2 saptamana creste la 4 si......Problema e ca si luand rezumatele, tot e riscant sa fac asta pentru ca ma poate prinde ca nu citesc deoarece:
1.Mami e manager deci poate sa plece la orice ora vrea si in plus e o problema.Primarul nostru le-a daramat mare parte din strada deci mai are putin loc din firma si locul ei e langa aerul conditionat si raceste rau si mai e si cald....deci sta cam putin.Si si tati e manager.
2.In 90% din cazuri, cand mami e plecata ramane bunica mea cu mine.
Si inca ceva la care sa va ganditi.Hai sa zicem ca pe bunica o mai pacalesc ca sta la parter si eu la etaj si nu ma vede dar se mai intampla sa ma mai sune mami si ma mai intreaba ce se mai intampla acum (in carte) si eu ce stiu sa ii zic ca am citit si ceva rau e ca ea a citit toate cartile alea.
Va zic sa ma ajutati deoarece mai si lucrez cam 2 ore la mate ca mi-a dat domnu 300 de probleme si sunt dealaea de olimpiada.14 ore sunt treaz si iese 2+3+4(orele de calculator)=9 ore. Plus mancat =1 ora rezulta ca mai imi raman 4 ore in rest.E putin si parca o aud:,, E prea cald afara si nu te las sa iesi".
Deci cum sa fac sa nu citesc dar sa para ca citesc si sa nu ma prinda ca nu am citit(ca nu stiu ce am citit). Intrebarea pare de mintea cocosului dar ganditi-va ca bunica ma aude daca fac zgomot deci ramane decat calculator(TV are sunet neaparat)si mami mai imi zice tii calculatorul inchis si dupa 4 e riscant ca se poate intoarce oricand si daca ajunge e cam greu sa inchid calculatorul imediat.
Va rog ajutati-ma dau funda! Si nu ziceti e mai bine, sunt constient si citesc o ora, o ora jumate dar nu 3 si sa ma trezesc peste 2 saptamana cu 4 ore pe zi.

Răspuns Câştigător
| Delia121212 a răspuns:

Pai......mai te trezesti mai devreme dimineata, te apuci sa citesti 3 ore(eu in fiecare dimineata cand ma trezesc citesc, dar nu ca imi zic parintii ci ca imi place)dupa faci la matematica si dupa deschiizi calculatorul sau faci ce vrei...

8 răspunsuri:
| Nucreeed a răspuns:

Ce'as vrea sa am si eu parinti care sa ma puna sa citescrolling on the floor stiu ca suna ciudat dar daca mi'ar fi zis as fi citit...dar asa ma lasa liber 100% sa fac ce vreau eu...nu zic ca sunt neglijenti cu mine dar se poarta prea frumos laughingn'am mai primit o palma de vreo 10 ani ah ce dor imi este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui ca nu vrei sa citesti ca te-ai saturat si nici nu vrei sa faci probleme la mate ca sunt prea grele (sau nu le faci pe toate cele 300, sari si tu peste unele).
Ii zici si tu ca trebuie sa iti aerisesti creierul ca-ti fierbe in fata cartilor.

| raduspace10 explică (pentru anonim_4396):

Expresia de la paregraful 2(cu aerisesti creierul ca-ti fierbe in fata cartilor)e prea lol happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru raduspace10):

big grin La mine a mers chestia asta

| raduspace10 explică (pentru anonim_4396):

E....mami e mai greu de convins....are pretentii care ma enerveaza

| anonim_4396 a răspuns (pentru raduspace10):

In locul tau as trece la planul B:
Nu mai vreau sa citesc ca m-am plictisit.
Si dupa aceea bagi abureli ca te suna prietenii tai sa iesi pe afara dar tu citesti si nu poti iesi etc. mai gasesti tu ideiwinking

| IAmAFreak a răspuns:

Pai, trezeste-te pe la 9-10, maxim 11. Scri la matematica si citesti. Daca esti la inceputul cartii, probabil ca te plictisesti, dar apoi o sa-ti placa. Pe la 4-5-6 iesi afara, atunci se mai domoleste soarele, iar cand te intorci poti sa mai stai la calculator.

| raduspace10 explică:

Scuze ca am scris saptamana in loc de sapatamani dar imi era somn (nu sunt agramat)