Pai......mai te trezesti mai devreme dimineata, te apuci sa citesti 3 ore(eu in fiecare dimineata cand ma trezesc citesc, dar nu ca imi zic parintii ci ca imi place)dupa faci la matematica si dupa deschiizi calculatorul sau faci ce vrei...
Ce'as vrea sa am si eu parinti care sa ma puna sa citesc stiu ca suna ciudat dar daca mi'ar fi zis as fi citit...dar asa ma lasa liber 100% sa fac ce vreau eu...nu zic ca sunt neglijenti cu mine dar se poarta prea frumos n'am mai primit o palma de vreo 10 ani ah ce dor imi este
Ii spui ca nu vrei sa citesti ca te-ai saturat si nici nu vrei sa faci probleme la mate ca sunt prea grele (sau nu le faci pe toate cele 300, sari si tu peste unele).
Ii zici si tu ca trebuie sa iti aerisesti creierul ca-ti fierbe in fata cartilor.
Expresia de la paregraful 2(cu aerisesti creierul ca-ti fierbe in fata cartilor)e prea lol
La mine a mers chestia asta
E....mami e mai greu de convins....are pretentii care ma enerveaza
In locul tau as trece la planul B:
Nu mai vreau sa citesc ca m-am plictisit.
Si dupa aceea bagi abureli ca te suna prietenii tai sa iesi pe afara dar tu citesti si nu poti iesi etc. mai gasesti tu idei
Pai, trezeste-te pe la 9-10, maxim 11. Scri la matematica si citesti. Daca esti la inceputul cartii, probabil ca te plictisesti, dar apoi o sa-ti placa. Pe la 4-5-6 iesi afara, atunci se mai domoleste soarele, iar cand te intorci poti sa mai stai la calculator.
Scuze ca am scris saptamana in loc de sapatamani dar imi era somn (nu sunt agramat)