anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemacryingcrying. Dc tot timpu visez numai urat, il visez pe moartea, morti, sange. Ce sa fac sa numai visez asa?sadsad

19 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Offf...am trecut si eu printr-o perioada de asta cand eram mai mica.Probabil esti stresata, aglomerata...Inainte sa adormi gandeste-te la ceva frumos, fa un dus fierbinte, bea un ceai cald.

| User a răspuns:

Mortii aia is albastri?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auzi baa asta @Paul27 daca ai chef de glume du-te altundeva

| cristina4love a răspuns:

Poate unii ma vor crede ciudata sau stiu eu.Am avut o perioada in care la fel, visam numai moarte, sange si crime. Pot spune ca timp de o saptamana inainte sa ma culc, am spus Tatal nostru.Sincer nu am mai visat urat deloc. Poate o sa credeti ca mint sau stiu eu ce. Dar iti sugerez sa spui o rugaciune inainte de culcare si sper sa iti fie mai bine:8

| User a răspuns:

@ "baa asta" anonimaD laughing. cine ti-a zis ca am chef de glume?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La ce avatar ai... e destul de limpede ce lucruri îți plac ție.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

L-ai visat pe moartea? Cum e? Nu inteleg totusi care e problema si ce anume te deranjeaza in ce ai povestit?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te mai uita la filme de groaza.

| DianaLostInDreams a răspuns:

Mai lasa filmele de groazawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pot sa zic ca nu ma uit la filme de groaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci nu te mai uita in oglindarolling on the floorrolling on the floor

| deejayra a răspuns:

Pfff luchass eu vroiam sa spun astabig grin...
Sa revenim...cu ce te deranjeaza? Vad ca iti plac chestiile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Schimba`ti avatarul ala negru cu cranii si alea, alea.

| adi4ever a răspuns:

Eu visez numai femeilaughing as vrea si eu sa visez ce visezi si tulaughingrolling on the floor vb lu luchass la ce avut ai clar ce lucruri iti plac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa atatea vise incepi incostient sa devii obsedata d aceste lucruri.nu mi-o lua in nume d rau! p 3 ianuarie anul asta a murit varul meucryingave 21 d ani o luna si o zi.si d atunci il visez. p el.cimitir.moarte.si multe chestii d-astea dar tot odata realizez ca o s-o iau razna daca continui tot asa.si anul asta mai am si bac.plus ca varul meu era ca un frate mai mare.si s-a rupt ceva din mine d cand nu mai e el.ma simt ca un zombie printre oameni.eu t sfatuiesk sa-ti gasesty o okupatie.stiu eu? ceva cum ar fy dans.sau nu stiu ceva ce-ti place.pentru ca okupandu-ti timpul.vei uita d vise d genul asta.incearca si ai sa vezi.

| anytha13 a răspuns:

Cum a spus si Crsitina. fa o rugaciune inainte de culcare si totul va fi bine :-p

| Muffins a răspuns:

Visurile sunt un ecou al lucrurileor ce se petrec pe timpul zile deci trebuie sa incetezi cu filmele, stirile sau orice care te face sa te gandesti la astfel de lucruri.

| babygyrl a răspuns:

Si eu am trecut prin asta visam foarte urat dar ce nu stiu sa iti mai spun exact. Seara imi puneam sub perna o iconita sau o carte de rugaciuni si nu am mai visat ce spuneai tu ca ai visat! Incearca si tu sper sa functioneze!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu visez de 2 ani numai mortii, sange si am inceput sa le simt si mirosul, am facut tot ce s-ar putea sa nu mai visez:am spus rugaciuni, am fost la biserica nimic nu merge, nici eu nu stiu ce sa mai fac...