| rihanna_7708 a întrebat:

Am o problema.de cand ma stiu sunt slaba.am 160 si 42 de kile.as vrea ff mult sa ma ingras dar nu stiu cum.de mancat mult, porcarii, dulciuri si seara asta deja o fac(nu ca sa ma ingras ci pentru ca nu ma pot abtinebig grin)am luat si niste vitamine, stiu ca am arderile mari dar chiar nu exista metode sa ma ingras? si as vrea mai multe informatii despre exercitii.adica daca fac exercitii mi se mareste masa musculara insa se va vedea urat? gen muschi?big grin

2 răspunsuri:
| MihhaaElla a răspuns:

Cunos o prietena care inainte era foarte grasuta pentru ca manca cate o painika pe zi...si multe dulciuri. Deci incearca sa mananci cat mai multa painika succeslove struck

| Joe_9187 a răspuns:

In primul rand conteaza ce varsta ai. Ca metoda de ingrasat(ingrasat frumos. nu deformat ca de ex:burta, colaceii s.a.m.d) iti recomand sportul. E foarte recomandat sa mergi la nutritionist, si sa il rogi sa iti faca un program de mai multe mese pe zi, si sa mergi la sala. Sala te va ajuta sa iti dezvolti picioarele foarte frumos daca te ti de ea. Si nu numai... poti avea un corp de invidiat. Eu practic sportul de aproximativ 2 ani, si cunosc o groaza de fete care au inceput sa faca sport tot cam acum 2 ani, si acum arata destul de bine. Mult succes!