| GokuUltraInstinct a întrebat:

Am o problemă, de ceva timp nu mai simt nimic, adică nu mai am sentimentul de frica, dragoste, fericire, tristete, nimic. Nu mai simt nimic, am uitat de tot ce înseamnă dragoste, frica, tot. Nu știu ce se întâmpla, am fost și la un psiholog dar nimic nu s-a schimbat, am 17 ani.

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si eu la fel, asta vine ca urmare a dezamagirilor adunate in timp, zi-mi ai fost dezamagit?

| Samariteanul a răspuns (pentru RAY):

Ei eu am sentimentete de genul asta, parca nu mai exista nimic pe lumea asta....prea multe dezamagiri

| GokuUltraInstinct explică (pentru RAY):

Amm, nu prea adică, nu știu ( sunt la cel mai bun liceu din Brașov, sunt un elev care excelează la toate materialele, mama și tatăl meu au murit intr-un accident de masina, acum stau singur mă descurc desenez câștig bine, când părinții mei au murit eu aveam 15 ani și atunci când au murit eu nu am putut sa plâng, nu am avut nici o emoție și de atunci, nu mai am sentimente).

| RAY a răspuns (pentru GokuUltraInstinct):

Se poate de la impactul ala traumatizant

| RAY a răspuns (pentru Samariteanul):

Da, dezamagirile duc la indiferenta si cum nu ai asteptari de la nimeni numai simti nimic decat ceva gol in interior

Cum putem scapa de asta? Sa incepem sa simtim iar? Cred ca si eu am nevoie de ajutor...

Nu stiu, cred ca e mai ok asa, ca iar vin dezamagiri si suferinte noi

Poate ca ai dreptate, sti macar asa suntem constienti de ele.

Te cred, daca doresti poti iubi din nou, eu numai vreau asa ceva

Stiu cum e, si iubirea te dezamageste si crezi ca nu mai merita

Gandim la fel

Ma bucur ca gandesc la fel ca cineva ca tine, care presupun eu, esti experimentat in anumite lucruri.

| selfie1999 a răspuns:

Same e tot acelasi lucru