| raduspace10 a întrebat:

Am o problema de ceva vreme...mama mea se tot enerveaza pe mine ca cica vorbesc tare la ea.si asta e nasol pentru ca mai ales cand e taicameu e f naspa ca se enerveaza rau de tot (de ex azi bine ca nu facu prea nasol).dar problema e ca eu nu vb prea tare da na la scoala toata lumea urla si normal ca ti se formeaza modu asta si iarasi modu sa te enervezi cand te enerveaza cineva lucru care nu prea merge cu parintii...de ex cand vb cu ea si zice ceva ce mie nu imi place striga la mn.va dau ex de azi :vrusai sa ii arat ceva la calc.ea dupa 5 sec cica cat ma ti aici? (//ma nici macar un minut! ).cum sa nu te superi cand te intreaba in atata timp nici macar nu apucasem sa termin de tastat pe google big grin
basca ca mai si vb putin mai tare(acum fac o piscina in curte deci e f obosita rezulta mai prost dispusa) si cand ii zic pai da tu cum vrei sa vb calm cand tu vb asa la mine? si ia cica eu am dreptu asta tu nu il ai.
...man am 13 ani sa astept pana la 18 ani pana o sa pot vb aproape "de la egal la egal" e enorm.
deci intrebarea e :
si iarasi o faza care ma enerveaza:vb mai tare cu ea si zice ca cica de ce vorbesc asa ca ea vorbeste calm sa vb ca ea.bun vb calm.da invers nu merge? in sensul ca vorbeste calm vorbesc calm vorbeste rastit vorbesc rastit sau ceva de genu
cum sa fac una din variantele astea( dati rasp la care puteti):
a) sa nu se mai enerveze cand vb mai tare la ea (ceea ce e f putin probabil)sau
b) sa nu vb nici ea rastit la mine ca sa nu ma provoace pe mine sau
c) sa nu mai imi vina mie sa vb tare

2 răspunsuri:
| xtembix a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu calm si sa nu mai tipi, nu e asa greu.Cred ca daca tu ii vei vorbi frumos si te vei comporta exemplar si ea va face acelasi lucru. Si nu uita bine faci, bine gasesti!

| raduspace10 explică (pentru xtembix):

Eh am zis ca faza e ca fiind obosita de la piscina e f probabil sa vb mai tare iar pana la urma e greu sa te mai abtii...
***si pentru ceilalti:nu puneti idei simple de genu asta, ziceti ceva mai complex ca astea le gandesc si eu, dati si voi ceva mai greu de gandit