Daca e baiat educat eu zic sa incerci sa faci tu primul pas.
Sunt destule semne ca te place si el. Nu e ca si cum ai incalca o lege.
Daca nu, roaga o prietena sa ii explice situatia.
Sau cand il vezi singur pur si simplu da-i un sarut si vezi cum reactioneaza.
E ok. tipul te place . si daca e timid ar fi mai bine sa intri u prima in vb cu el Nu te'ar refuza .Trebuie doar sa ai incredere in tine, atunci va fi floare la ureche
Baby.ShiNe
Eu zic sa nu ii dau un sarut pe furis daca zici ca e timid, ar putea reactiona urat si pe urma ar putea sa se dea mare la prieteni ca uite ba, si altele. Cel mai simplu ar fi sa mai vorbesti cu el, sa ajungeti la stadiul de prieteni.Cand il vezi prin scoala spune-i un buna afisand un zambet dulce, o sa-i placa. Daca te priveste pe furis, te place.Deci,daca e si brunet cu ochi albastrii, sari pe el! )
Frumos romanul(mult ai mai scris)eu ce sa inteleg din asta(il placi prea mult)Ce dragut (ma refer la baiat)e trecut de 00:00 deci crede-ma logica nu-i de mine la ora astaintra in vorba cu el (in realitate)intreaba-l chestii usoare ca apoi sa-i spui "Mai vorbim..."deci caracterul baiatului e total adorabil (si crede-ma nu spun asta foarte des)vezi sa nu-l ranesti (nu ma intereseaza cum anume) ca vin dupa tine...imi pare nespus de rau pentru mama lui, chiar nu stiu ce m-as face fara mama langa mine