Gandeste-te ca poate sunt persoane care au probleme de sanatate mai mari decat ale tale, dar nu isi opresc viata aici din aceasta cauza ci incearca sa lupte din rasputeri pentru a trai fiecare secunda in plus. Asta este ceea ce trebuie sa faci si tu, incearca sa rezolvi problema de sanatate si bucurate de fiecare clipa frumoasa pe care o traiesti. Am trecut printr-un asemenea moment si acelasi sfat l-am primit si eu. Acum incerc sa fac toate lucrurile care imi plac si sa profit de oamenii care sunt langa mine si care m-au ajutat si m-am incurajat sa merg mai departe. Sper ca ti-am fost macar putin de ajutor si daca mai ai nevoie oricand pot sa te ajut cu un sfat. Ai grija de tine si fruntea sus ca viata e mult mai frumoasa decat crezi.
Sa scapi de acea problema de sanatate. Du-te la un doctor, sau ia niste medicamente, nu stiu ce sa-ti zic precis ce sa iei pentru ca nu ai precizat boala.
Multi oameni, atunci cand sunt sanatosi nici nu ii intereseaza dar atunci cand sunt bolnavi zic "aoleu ce bine era sanatos", abia atunci isi dau seama ce misto era sanatos. Cand o sa fii sanatoasa, sa te gandesti la asta