@Bibbi_7643, pe bune ?
"...si atunci taci din gura. o sa va uitati unu la altu.si apoi va sarutati.eu zic ca asa e cel mai bine..."?
Tu te crezi intr-o scena dintr-un film in care fata si baiatul isi exprima sentimentele si apoi, cuprinsi de emotie, se saruta?
Cred ca ai vazut cam prea multe filme.
Nu merită. E un nesimţit dacă s-a combinat cu prietena ta cea mai bună.
Ar trebui să-ţi găseşti altul. Sau dacă chiar îţi place ăsta, poţi ruga un amic să fiţi căsătoriţi pe facebook, să vezi cum reacţionează respectivul...
Pai. eu zic sa iti dai o intalnire cu baiatul. fara prietena ta! si sa ii spui. : ai observat ca atunci aveam la fb ca eram casatorita cu tine? asta insemna ca te.am placut la randul meu.da tu nu ti.ai dat seama. si atunci taci din gura. o sa va uitati unu la altu.si apoi va sarutati.eu zic ca asa e cel mai bine...si prietena ta chiar daca va afla o sa inteleaga situatia
Buna.Eu zic sa lasi lucrurile asa cum sunt.Din momente ce el a ales-o pe ea, chiar daca tu le-ai marturisi sentimentele tale si ea ar renunta la el si chiar daca el ar incepe o relatie cu tine, nu cred ca te-ai simti bine stiind ca intai a fost iubitul prietenei tale si ca de fapt el pe ea o place...Cu siguranta vei gasi si tu pe cineva care sa te placa doar pe tine... Sper ca ti-am fost de ajutor.Succes :*
Mie mi se pare putin deplasat ca la inceput i-a placut de tine iar apoi cand a vazut-o pe prietena ta, a placut-o pe ea.nu-ti face griji, probabil ii va trece. incearca sa devii cat mai apropiata de el. poate va renunta la ea.e o situatie destul de complicata dar sper ca te-am ajutat cat de putin
Mai intai sa-i spui prietenii tale.dar sa o iei usor apoi incerci de miecare data cand sunt impreuna sa te retragi de exemplu spui si u ca : te duci la baie, m-a sunat o prietena trebuie sa plec, am o mica problema si trebuie sa plec ...de fiecare data cand se saruta sau nu stiu cand fac ceva ce ta deranjeaza sfatul meu. tu faci ce crezi tu ca e bine pup pa
Pai... grea situatie. incearca sai explici ca nu-l placi dar nu spunandu-i in fata... dai indicii. Funda?
NU merita...el nu a procedat frumos cu tine
ai sa-ti gasestisi ' tu baiatul care te iubeste mult si veti fi' fericiti
anonim_4396 întreabă: