| iulialp a întrebat:

Am o problema destul de ciudata...am o cea mai buna prietena, pentru care as face orice, oricand. Problema e, ca o alta fata ma considera la randul ei cea mai buna prietena a ei, iar daca stau mai mult cu prietena mea, ea se supara...si nu stiu ce sa fac ca sa indrept situatia.Va rog mult niste sfaturi? Dau fundita

Răspuns Câştigător
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Buna!

Cred ca ar trebui sa-i spui ei(cea mai buna prietena a ta), fara rautate, fara suparare, ca ar trebui sa ai mai multi prieteni, nu doar pe ea, si ca poate ar trebui sa se imprietenesca si ea cu cealalta fata, si ca trebuie sa fiti unite, sa va sustineti una pe alta, ati putea fii 3 prietene bunehappy
Si celelatei prietene sa-i spui ca s`a rezolvat totul si ca ar trebui s`o cunoasca pe cealalta fata de care ii povesteahappy
Sper ca s`a rezolvat totul!

2 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Impaca'le pe amandoua happy. iesi cu amandoua o data.este logic.cred.pentru ca acea prietena crede ca o lasi pe ea pentru cealalta.incearca sa le imprietenesti si sa stai cu amandoua si gata love struck

| maria ;x a răspuns:

Buna si eu sunt in aceeasi situatie, ele nu se inteleg prea bine, iar eu sunt la mijloc mereu chiar nu stiu ce sa fac uneorisigh sper sa mai creasca si ele sa se maturizeze.nu e usor, stiu dar incearca si tu sa le imprietenesti...eu nici nu incerc pentru ca nu voi reusi niciodata