Vrea să te schimbi? Atunci, comportă-te cum se comportă şi ea. Jigneşte-o, ţipă la ea, spune-i că vorbele ei sunt minciuni, spune-i că nu ai încredere în ea. Asta îşi doreşte ea, să te schimbi? Nu, nu trebuie să te schimbi pentru nimeni! Asta este firea ta, i-ai permis prea multe lucruri şi acum i s-a urcat la cap. Prefera pe unul care să îşi bată joc de ea şi să fie cu ea doar din interes?
Nu se merită să îţi distrugi liniştea pentru cineva care nu te apreciază. Gândeşte-te că dacă era o persoană care avea nevoie cu adevărat de tine, îţi mulţumea pentru tot ce i-ai oferit. Te înţelegea că ai avut treabă în acea zi şi se bucură că ţi-ai rupt din timpul tău încărcat ca să îţi petreci puţin timp cu ea. Te rog eu, rupe orice legătură cu ea. Desigur, o să te caute când o să realizeze că a rămas singură. Dar, dacă o să te împaci din nou cu asta, iar o să se ajungă la ceartă. Nu ştie să aprecieze un suflet bun care merită dragoste, nu dispreţ. O să dea doar de profitori şi o să îi pară rău că nu te-a apreciat încă de la început pe tine.
Caută pe cineva care merită dragostea şi atenţia ta, caută pe cineva care să se bucure atunci când îi dăruieşti sentimentele tale.
Nu stiu ce sa zic, cu raspunsul tau chiar m-ai pus putin pe ganduri, chiar credeam ca o sa ma tina ani buni cu fata asta, a fost foarte frumos la inceput. Ma enerva mult faptul ca mereu ne certam din motive banale, si mereu cadea vina pe mine chiar daca uneori era doar vina ei, i-am inghitit foarte multe. Si ma enerveaza mai tare faptul ca inca mai tin la ea foarte mult si stau aici si imi vars nervii in tigari. Am aflat ca aseara cand mi-a zis ca vrea sa ma uite era beata. Tot nu stiu ce sa fac...
Eşti dispus să accepţi o fată care bea din supărare? Îţi place să vezi fetele cu sticla de băutură în mână? Dacă o să te împaci cu ea, o să te ţină ani buni în certuri pentru că s-a obişnuit ca tu să îi accepţi toate mofturile.
Singura care trebuie să se schimbe este ea. Dar, dacă îi spui asta o să se supere şi o să cadă vina tot pe tine, chiar dacă tu nu ai nici măcar o vină pentru ce se întâmplă. Dacă tot dădea vina pe tine că eşti imatur şi nu o înţelegi, ba chiar te-a şi jignit... Măcar, şi-a cerut iertare pentru cuvintele şi faptele sale nepotrivite? Nu merită să îţi distrugi ziua pentru cineva care nu te apreciază.
Imi e rusine de mine cum am stat asa sa ma tina sub papuc... urasc faptul ca am ajuns sa o iubesc atat... Chiar trebuie sa fac o schimbare si o sa incerc.
Daca relatia nu mai merge bine si nu va mai intelegeti ar trebui sa renunti... Va inpacati si va certati din nou si nu rezolvati nimic. Ea nu este singura fata si ar trebui sa iti gaseti pe altcineva. Aasta-i parerea mea