Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci: iti presezi capul pieptului cu palma, cu degetele indreptate in jos. Apoi cobori usor pana in zona inghinala, daca acolo nu gasesti nimic (ceea ce ar fi normal), am gasit raspunsul problemelor tale. Suna-ti prietena si spune-i sa-ti dea ouale inapoi.
Prietena ta vrea sa te controleze, vrea ori sa fie totul ca ea, ori sa nu fie nimic. Si nu realizeaza ca face asta din simplul motiv ca tu ai invatat-o ca asa e normal. I-ai permis de fiecare data sa ceara mai mult si acum i se pare natural un astfel de comportament. Relatia voastra e despre ea si despre ce vrea ea, tu esti acolo doar ca sa existe un tap ispasitor in momentul in care lucrurile ies altfel decat si-a dorit fata visurilor tale. Si totul se intampla din vina ta, rolul tau ca si mascul e sa o domini, nu sa te lasi dominat. Kant spunea "nu te plange ca ai fost strivit daca te-ai facut vierme!", adica ce faci tu, ti-ai insusit un rol si acum nu iti mai convine.
Nu prea mai ai ce sa faci, ca sa ii poti schimba comportamentul si perceptia ai nevoie mai intai de un alt mediu in care sa se desfasoare relatia. Daca relatia va continua in aceleasi conditii ea va percepe ca tu te impui si o astfel de atitudine e inacceptabila, in relatia asta doar ea se impune, pentru ca i s-a permis. Ca sa mai poti schimba ceva iti trebuie un as in maneca, in aceleasi conditii nu mai ai cum sa o aduci pe drumul cel bun, rolurile deja au fost impartite in relatia voastra.
Salut.
Nu te stresa, singurul lucru pe care pot să ți-l spun este următorul : O persoană care își iubește cu adevărat perechea, efectiv nu are cum să jignească pentru că nu poate.
Nici eu, ca fată nu aș putea să jignesc băiatul de lângă mine, se face singur prost, dar eu îi spun că nu e și să se liniștească.
Ai grijă și mai bine ți-ai deschide sufletul și către altă fată. Probabil fata asta este doar emoționată în preajma ta, probabil îi e și rușine dacă știe ce a făcut și dacă și-a dat seama, de aia plânge, nu neapărat că te vrea înapoi. Gândește-te că ea se va comporta la fel ca și înainte. Are pretenții ca tu să te schimbi pentru că ea nu se va schimba.
Baftă.
Wow... Eu zic ca ar trebui sa uiti de ea chiar daca e cel mai dureros lucru pe care il poti face. Si eu am trecut prin ceva de genu. Dar tot ne.am împăcat si acum avem 5 luni de cand suntem împreună. Nu crede ca viata s.a sfarsit! Mai sunt si alte fete care daca o sa le acorzi o sansa, o sa vezi ca o sa fii mai fericit. Daca nu poti sa uiti de ea nu mai iti aminti de ea si de lucrurile care le.ati facut împreună. Arunca toate "cadourile" făcute de ea chiar daca iti plac... Gaseste.ti un hobby ca sa nu mai iti amintesti de ea... sper ca ti.am fost de ajutor :*