Buna!
Mergi in pauze si stai cu fetele cu care sta el, apropiete-te din nou de el, nu fii timida, nu te uita cum "ti-l fura" celelalte colege. O sa regreti!
Succes!
Incearca sa il faci sa inteleaga ca il placi...sau ii spui directsi apoi poate se schimba povestea
Si tu de ce nu faci la fel? vb si tu cu alti colegi, rade cu ei, discuta fel si fel.chiar daca in sufletul tau il iubesti pe el, dar daca il rogi sa se mute inapoi si il implori sa vb cu tine mai rau faci, nu te umili.Baietilor le place sa cucereasca iar el crede ca pe tine deja te-a vrajit, nu mai are ce cuceri la tine si poate trece la urmatoarea, dar tu fata frumoasa si desteapta daca faci la fel, ii demostrezi ca nu iti pasa(dar sa incerci sa faci asta intr-un fel cat mai natural, sa nu isi dea seama ca e teatru, pentru ca te cred ca tu il iubesti si nu ai cum sa il uiti asa rapid si o sa iti fie greu sa faci asta)devine el din nou interesat de tine. Daca faci asa sa vezi cum incearca el sa intre in vorba cu tina
parerea mea
bafta
Dragostea astaasa e copilaria... dar stai linistita dupa cateva zile o sa te obisnuiesti cu ideea, ba chiar poate o sa-ti placa alt baiatdaca el nu iti acorda atentia necesara, de ce ii dai atentie tu? l-ai invatat prostia incearca sa nu te mai uiti nici macar la el, si o sa vezi cum va cadea pe ganduri ca de ce nu ii mai dai atentia de pana atuncitraieste-ti copilaria, nu e timpul sa fii trista de pe acumvei avea timp sa iubesti cu adevarat dar si sa sufeript ca noi baietii suntem cea mai perversa rasa(dar nu generalizam)Fii indiferenta si stai si tu de vorba cu alti colegi(baieti)nu il mai baga in seamasa vezi reactii dupa
Nu cred ca pur sh simplu dorestisai fii in kompanie... dorestitu ceva mai mult, nu ashtepta ca el sa se apropie sau mai stiu eu. daca vrei atentia lui fa bagate in atentie, sh daca el va vedea ca e mai bine cu tine el va face alegerea fii sigura