anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema destul de grava zic eu. Imi place de o fata, e in liceu cu mine, are 16 ani. Este o fata simpla, nu iese in evidenta. Si vreau sa o cuceresc. Am avut mari esecuri cu alte fete inainte dar acum simt ca o sa reusesc. Puteti sa ma sfatuiti cam ce ar trebui sa fac? Cand o vad parca ma incurc si ma balbai, e ciudat ca n-am mai patit asa ceva.

4 răspunsuri:
| citron a răspuns:

Daca in timp ce vorbesti cu ea te balbai putin nu este nimic rau, ei chiar o sa-i placa lucrul asta, arata ca esti putin rusinos siiii...totul ince de la comunicare, vorbeste foarte mult cu ea, glumeste, razi, arata-i clipuri haioase, eventual daca vrei sa-i faci un compliment, la inceput este de preferat sa nu-i spui ca are ochi frumosi etc pana cand nu ajungi sa fii impreuna cu ea siiii daca iti dai seama ca te place cat de cat incearca sa-i dai cate o floare din cand in cand

| aniohetova a răspuns:

Asta pentru ca iti place foarte mult de ea si o vezi ca pe fata de care iti place, daca ai vedea-o altfel, ca pe o simpla prietena cu care vorbesti si pe care incerci sa faci sa se indragosteasca de tine ar fi altceva. Pur si simmplu fi tu insusti si arata-i iubire. Fa-o sa se simta in siguranta cu tine, o sa ai mult noroc daca zici ca nu iese in evidenta, deci inseamna ca nu e vreo figuranata sau asa mai departe care sa-ti dea batai de cap. Incearca sa-i devii cel mai bun prieten, fi alaturi de ea cand are nevoie de cineva, ascult-o, vorbiti, da-i sfaturi, scoate-o afara, iesiti la film, incepeti sa faceti o gramada de activititati impreuna. Poti sa mai folosesti si un pretext daca e de varsta cu tine si sunteti de aceeasi clasa, poti sa o rogi sa te ajute la nu stiu eu ce materie, fii putin inventiv si totul o sa iasa super si tine minte ca daca esti un balbait in fata ei, ea o sa creada ca asa esti mereu si nu cred ca asta vrei. Incearca sa te porti normal. Succes happy

| m0nica a răspuns:

In primul rand...ai numarul ei de telefon? Daca nu, cand o vezi pe hol, intreab. o cat e ceasul... ea va scoate telefonul [presupun] si in momentul acela ii zici ca daca tot a scos telefonul, sa iti dea si numarul de telefon happy. Cel putin asa am fost eu "agatata" de actualul meu prieten :-x

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treabai complicat ca am incercat sa vb cu ea, eu zic ca m-am comportat frumos si acum ma evita o astep dupa ore la intrare si iese prin partea cealalta. Am gresit eu cu ceva? are pe altcineva? Cum sa ma apropi de ea? Sunt un bou?