Si mie mi s-a intamplat la fel in clasa a 8 a,deoarece eram stresata,ca nu intru uned vreau,dar am intrat,am lasat totul sa mearga,desi mergea rau,a ajuns in bine. Daca intri intr-o depresie nu inseamna ca esti ''emo'',este cea mai mare greseala omeneasca,sa confunde lumea un om normal fata de un ''emo'',deoarece se cred prea mari si tari.E posibil ca si despartirea ta sa fie devina,deoarece toate ti sau untampalt deodata,tu nu mai sti ce sa faci,nu te mai poti concentra,nu sti ce se intampla cu tine,nu realizezi, pur si simplu te-ai blocat intr-un punct si asta formeaza despresia, amestecarea sentimentelor.Incearca sa iti revi,deschide ochii,gandeste pozitiv, totul va fi bine atunci cand te gandesti ca e bine, daca te gandesti ca totul e rau asa va merge.Nu asculta de raul din interioru tau ce zice,sa plangi,sa nu mananci si sa iti faca rau, distreazate razi, ca totul va fi bine.
N-ai incredere in tine! Daca inveti n-ai cum sa nu treci putin cate putin in fiecare zii. insa eu in locul tau nu mas ingrijora daca sa-l trec sau nu ci cum sa fac sa iau o nota cat mai mare si eu sunt a 8 a insa pe mine ma sperie gandul cam sa iau 8 in unul din ele ar fi groaznic(acum nu ma lua drept tocii) ...insa eu iti spun tie ca nai incredere in tine te dai batuta in fata a ceea ce ti se pare mai greu si fugi de responsabilitati! NU! lupta fa asa cum crezii ca e mai bine incearca sa uiti o zi de examene si scola distreazatate si ziua urmatoare cu bateriile reancarcate punete pe invatat un pic cate un pic si ai sa reusesti fat viata asa cum vrei intotdeauna exista posibilitati in ziua de maine daca mai gandesti mult asa chiar ai sa dai gresi fii optimista totul incepe din felul de a gandii
Uite eu chiar am niste sfaturi pentru tine daca vrei sa ti le spun putem vorbi pe mess. mi se pare ca ai o problema comuna cu oricare adolescest. si eu am trecut printr-o drepsersie destul de mare si daca vrei sa iti dau niste sfaturi si sa vb da add la duuu99@yahoo.com
Eu sunt clasa a9a si am trecut si eu exact prin aceleasi clipe ca tine, ma simteam singura, nu aveam incredere in mine, eram stresata si chiar nu stiu cum am trecut prin acea perioada, tin sa iti spun ca notele pe care le-am luat la examen au fost peste asteptarile mele. Acum sunt bine, am intrat unde am vrut, am trecut si peste asta. Si in legatura cu fostul tau prieten nu te mai gandi la el, baietii vin si pleaca, viata merge inainte, o sa vezi cati tipi draguti vei intalni la liceu. Sfatul meu este sa nu te mai stresezi atat pentru ca in viata o treci prin perioade mult mai grele ca asta si trebuie sa fii puternica.
Te inteleg perfect!
Asa sunt si eu cu examenul asta.la matematica mai ales pentru ca la mate is praff! Si mi-e foarte frica ca profesorii astia. nu exista zi in care sa nu pomeneasca ceva de examen. si in loc sa ne edeie note bune tot mai rau ne afunda Asa sunt si eu cam ca tine dar cu deprestia.am trecut prin aceea depresie intr-a 7. si tot ceva de genu.din cauza unui prieten.acum sunt ok si daca sunt suparata am mare noroc pe prieteni.dar 90% din prietenii mei sunt clasa a 12 si la anul vor pleca la faculta! ma rog.nu stiu ce sfat ti-as putea da.cu examenul ala pentru ca si mie mi-e foarte frica.mai ales la matematica. si cu depresia ar trebuie sa asculti si tu ceva muzica buna. de ex pe mine muzica ma face sa ma asimt high e ok :d dar depinde ce muzica totusi esti a 8 bucurate de ultimul an de generala! fa si tu ceva chestii pe care sa le tii minte. si sa ai ce sa le povestesti copiilor si nepotilor ca asa. sper ca o sa iei in considerare ceva din ce ti-am zis eu.si totusi.bafta la examen!
Andrei67y5 întreabă: