| Ch0co a întrebat:

Am o problema destul de mare(sau cel putin asa pare din punctul meu de vedere)
Am un coleg in clasa mea care e mai stupid asa de fel, si prietenii mei se iau mereu de el si mereu fac glume despre el, si normal ca rad si eu, ca na, mi se pare amuzant, oi fi eu mai ciudat de rad. Mereu cand cineva din grupul meu de prieteni rade de el sau arunca cu bilute in el sau ceva de genul, el se uita spre mine, de parca eu i-as fi pus sa o faca. De parca as fi seful lor sau ceva.
Problema este ca astazi dupa ore, unul din grupul meu a mers dupa acel baiat pentru ca acel baiat tot ameninta ca il bate si chestii. Asa ca baiatul din grupul meu i-a tras un pumn in gura sa nu mai ameninte. Eu si cu inca 3 prieteni eram prezenti, dar nu ne-am atins de acel baiat. Acuma imi este frica ca o sa ii spuna dirigentei noastre sau poate chiar politiei. As vrea sa stiu daca eu pic de vina, pentru ca eu nu m-am atins de el. Doar am fost prezent sa vad ce se intampla, de curiozitate. Dar v-am spus ca baiatul acela mereu crede ca e vina mea. Credeti ca ne poate scadea media la purtare sau sa ne faca dosar penal(in cazul politiei) doar daca am fost prezenti? Am fost in afara scolii dar noi avem o diriga mai rea de fel si cred ca o se ia de noi maine daca baiatul respectiv ii spune.

1 răspuns:
| Kerre a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti fie frica, daca ai fost doar prezenta nu are de ce sa pici tu de vina sau sa te certe diriga sau chiar dosar penal. Tu stii ca nu i-ai facut nimic rau sau ca nu tu esti in spatele acestora si si ceilalti stiu asta ( sper ). Asa ca stai fara griji happy.