Pana la urma daca tie iti merge bine cu scoala asta e ce conteaza. Nu merita sa iti pierzi timpu' cu astfel de babe nebune. Sincer, atat timp cat mama ta e de partea ta nu vad panica. Las-o sa abereze, n-ai ce sa-i faci. Bafta! :*
Si la mine a fost un caz asemanator...
Era la sfarsitul orelor iar eu eram de serviciu pe clasa iar cel mai bun prieten al meu a ramas sa ma ajute.El a inceput sa arunce cu creta in mine si am inceput apoi sa aruncam cu creta unul in altul si faceam putin zgomot. Apoi a venit profa de desen si ne-a vazut si a zis ca ce facem si normal ca se gandea ca facem prostii si ne-a dus la directoare.Cum noi am stat si am explicat de vreo 4 ori acelasi lucru ne-a spus sa-i sunam pe parinti.parintii lui cristy nu aveau cum sa vina, mama era la o matusa in alt judet iar cum nu aveam pe altcineva a trebuit sa il chem pe tata de la firma(el cum e director nu a fost prea fericit ca era ocupat deci normal ca nu era de bine...)si a venit si i-am explicat si lui iar el a inteles si a vorbit cu directoarea(ea habar nu avea ca e director asa ca normal ca era surprinsa). Pana sa vina se tinea tare ca ne scade nota la purtare(eu eram chiar revoltata deoarece mereu luam premiul 1 pe scoala si nici cristy nu era mai prejos) iar cand a vb cu tata gata, prin minune s`a rezolvat tot.
Stiam ca asa va fi insa nu credeam ca directoarea e asa nesimtita si profitoare.
Deci cheama`l si tu pe tata la scoala.
Am ales aici pentru e mai vizitat asa ca ori ajuti ori taci
Controleaza-ti vocabularul si respecta regulamentul.
Da te am injurat cumva? ca eu nu vad.ti am spus adevarul e treaba mea unde vreau sa pun intrebarile
Cam nasol, tot ce poti sa faci e sa iti mearga bine la scoala ca asa nu are ce sa comenteze, macar cu atat ii "dai peste nas" ceva la modu' e problema mea ce fac dupa ore atat timp cat sunt ok cu scoala... Doar o idee.
Stiu,sunt buna la invatatura dar ei nu i comvine
Pana la urma daca tie iti merge bine cu scoala asta e ce conteaza. Nu merita sa iti pierzi timpu' cu astfel de babe nebune. Sincer, atat timp cat mama ta e de partea ta nu vad panica. Las-o sa abereze, n-ai ce sa-i faci. Bafta! :*