| criss27sweet a întrebat:

Am o problema e vacanta si mai e o luna de scoala, trec intra 6ea si mi-e dor de scoala, de colegi, de tot. Ma gandesc ca ma asteapta o gramada de teste, si de alte cele, si incerc sa ma bucur de vacanta, dar nu pot deoarece am o multime de teme, CE MA SFATUITI sa fac?

Răspuns Câştigător
| JustMe a răspuns:

Mai avem mai mult de jumatate de vacanta, nu te mai gandi la teme. Nu'i stres, mai fa ceva din ele si gata. Si eu am teme dar n'am deschis niciun caietlaughing Si ma bucur de varalove struck

4 răspunsuri:
| gynutza_5762 a răspuns:

Si eu am treqt a6a, dar n-am teme de vaknta decat la eng. fa-ti temle repede si bucurat de vakntatongue

| alexa18 a răspuns:

Sa-ti faci temele repede si sa te bucuri in continuare de vacanta.

| andre2726 a răspuns:

Incearca ori sa iti termini temele cat mai repede adica sa stai cateva zile sa le termini dupa care esti liber ori sa te ocupi de ele vreo ora pe zi preferabil dimineata iar restul timpului sa profiti de vacanta eu asta as face

| ana_5863 a răspuns:

Eu, cand ma mai plictisesc asa, mai fac din teme. cateodata ma apuca facutul temelor pe la ora 12 noaptealaughing oricum ma apuc serios de ele cam in ultima saptamna de vacanta... pana atunci ma bucur de vara si de distractie. si eu am fost stresata, dar am stat si m-am gandit ca nu am dc.happy