| Simpyy a întrebat:

Am o problema eu am 13 ani aproape 14 adica in august implinesc 14 si sunt foarte slaba am doar 37 aproape 38 de kg si as vrea sa ma ingras si eu si nu stiu ce sa mai fac am luat ceva fier(tratament) si nu a avut nici un efect si am luat mai multe vitamine si fara nici un efect ce sa mai fac ca chiar imi doresc sa ma ingras si eu? pls ajutorr! dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| pinky_2278 a răspuns:

Buna:*.Si eu sunt in acelasi impas cu tine...dar cred ca ar fi bine sa iei vitamina C pentru ca e foarte buna pentru asa ceva, sa incerci sa mananci putin mai mult si sa faci foarte putina gimnastica.Nu stiu daca te ajuta chiar mult dar in fine.papa:*

3 răspunsuri:
| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Mda.nu prea cred ca ai avea nevoie sa mai pui ceva kilograme pe tine.si eu imi dresc acelasi lucru la mine.dar cea mai eficienta metoda e sa mananci mult.mai ales seara.du`te la fastfood si mananca de cateva ori.dar o sa vezi cand o sa incepi sa te ingrasi o sa pui unde nu trebuie.la burta sau in alta parte si o sa iti doresti sa slabesti iar.mai bine mai gandeste`te:*

| Catherine a răspuns:

Pai acum si depinde ce inaltime ai.ehh si oricum cine te iubeste te iubeste asa cum esti stai linistita si eu st sticks si m-am obisnuit cu astawinking si oikum daca esti slabutza ai mai multe avantaje cum ar fi cele de sanatate si nu numaiwinking :*

| Allexya_1137 a răspuns:

Deci. in primul rand depinde ce inaltime ai. Eu am tot asa ca tine 13 ani si fac 14 in august si am 52 de kilogramewinking nu cred ca ti-ai dori sa fi in locul meu. happy Bine sunt si foarte inalta. Eu zic ca e ok pentru varsta ta sa fi slabuta. Daca o sa te ingrasi pe la 18 ani o sa mergi la sala sa dai jos happy