Buna:*.Si eu sunt in acelasi impas cu tine...dar cred ca ar fi bine sa iei vitamina C pentru ca e foarte buna pentru asa ceva, sa incerci sa mananci putin mai mult si sa faci foarte putina gimnastica.Nu stiu daca te ajuta chiar mult dar in fine.papa:*
Mda.nu prea cred ca ai avea nevoie sa mai pui ceva kilograme pe tine.si eu imi dresc acelasi lucru la mine.dar cea mai eficienta metoda e sa mananci mult.mai ales seara.du`te la fastfood si mananca de cateva ori.dar o sa vezi cand o sa incepi sa te ingrasi o sa pui unde nu trebuie.la burta sau in alta parte si o sa iti doresti sa slabesti iar.mai bine mai gandeste`te:*
Pai acum si depinde ce inaltime ai.ehh si oricum cine te iubeste te iubeste asa cum esti stai linistita si eu st sticks si m-am obisnuit cu asta si oikum daca esti slabutza ai mai multe avantaje cum ar fi cele de sanatate si nu numai :*
Deci. in primul rand depinde ce inaltime ai. Eu am tot asa ca tine 13 ani si fac 14 in august si am 52 de kilograme nu cred ca ti-ai dori sa fi in locul meu. Bine sunt si foarte inalta. Eu zic ca e ok pentru varsta ta sa fi slabuta. Daca o sa te ingrasi pe la 18 ani o sa mergi la sala sa dai jos