| CristinaCrisy a întrebat:

Am o problema:eu am fumat o tigare in toaleta scolii si catva copii au aflat dar oricum nu este asta problema. problema este ca eu am mai fost si cu inca 2 fete si un baiat si tatal uneia dintre fete a aflat si a cam certat-o acum mie imi e sa nu afle si tatal meu ca m-am ars...si in seara asta am avut si o mica petrecere si a venit vorba ca cine fumeaza din incapere si doar o singura persoana fuma si tatal meu a zis ca si eu(mai in gluma)dar dupa a zis ca daca ar afla ca eu fumez...
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac (oricum parintii mei vor fi plecati din tara pana luni si eu cred ca se vor Mai linistii apele pana atunci.)bine inteles ca m-am gandit si la o minciuna daca afla sa am cu ce sa ma apar. dar totusi ce sa fac? sunt disperataaaa!

Dau funditsaaaa!

3 răspunsuri:
| Cosmin1992 a răspuns:

Stai linlaughing Tatii vostri is prieteni la catarma? Nu cred. Daca prietena ta nu te-a dat in gat lu' taicasu, si a tacut nu ai de ce sa iti faci probleme. Si chiar daca i-a spus mici sunt sanse ca tatal ei sa iti caute parintii in disperare sa le spuna. Majoritatea parintilor is ingrijorati de propriul copil, iar fata de altii nu le pasa mergand pe vorba : " sa aiba parintii lui grija de el, eu am grija de copilu meu". Sfatu meu stai linistit, comporta-te normal si daca se afla pur si simplu neaga totul. Spui ca nu stii despre ce e vb, si ca persoana respectiva a zis de tine in incercarea sa se scoata din ****. Nu te-a pozat nimeni cand fumai, asa ca nici o dovada sa te contrazica cineva.

| CristinaCrisy explică:

Pai nu sunt prieteni doar Mai vorbesc...dar daca as recunoaste chiarca m-am ars, fi mancata nu ca arsa...
Si am uitat sa precizez ca am 12-13 anilaughing
Si Mai ales cu directoarea nici o problema!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le zi adevarul acum, dar in caz ca afla va fi rau de tot. Daca se afla la scoala ti se va scadea nota la purtare da vezi si u cu stiti domnul/doamna directoare am vazut la altii si mi s-a parut interesant si am tras doar un fum si va rog sa ma iertati caci nu voi mai face asa ce va niciodata si cu dulcegarii din alea.iar la parinti la mine s-a lasat cu bataie cand au aflat numai k eu am fumat o luna si in boscheti. daca tatal acelei fete o face sa zica cine a influentat pe ea va da vina pe voi si sigur va lua lgatura cu parintii tai.Ai grija cum minti nu baga vrajeli ca eu n-am facut nimic,zile doar ca ai gresit si ti-ai dat seama s-a intamplat doar o data si nu vei mai pune gura pe asa ceva. Cere-ti iertare si fa si u curatenie in toata casa,sala vasele, si chestii din astea sa vada k tu esti cuminte, harnica asa cum toti parintii vor sa aiba asa copii