Stai lin Tatii vostri is prieteni la catarma? Nu cred. Daca prietena ta nu te-a dat in gat lu' taicasu, si a tacut nu ai de ce sa iti faci probleme. Si chiar daca i-a spus mici sunt sanse ca tatal ei sa iti caute parintii in disperare sa le spuna. Majoritatea parintilor is ingrijorati de propriul copil, iar fata de altii nu le pasa mergand pe vorba : " sa aiba parintii lui grija de el, eu am grija de copilu meu". Sfatu meu stai linistit, comporta-te normal si daca se afla pur si simplu neaga totul. Spui ca nu stii despre ce e vb, si ca persoana respectiva a zis de tine in incercarea sa se scoata din ****. Nu te-a pozat nimeni cand fumai, asa ca nici o dovada sa te contrazica cineva.
Pai nu sunt prieteni doar Mai vorbesc...dar daca as recunoaste chiarca m-am ars, fi mancata nu ca arsa...
Si am uitat sa precizez ca am 12-13 ani
Si Mai ales cu directoarea nici o problema!
Nu le zi adevarul acum, dar in caz ca afla va fi rau de tot. Daca se afla la scoala ti se va scadea nota la purtare da vezi si u cu stiti domnul/doamna directoare am vazut la altii si mi s-a parut interesant si am tras doar un fum si va rog sa ma iertati caci nu voi mai face asa ce va niciodata si cu dulcegarii din alea.iar la parinti la mine s-a lasat cu bataie cand au aflat numai k eu am fumat o luna si in boscheti. daca tatal acelei fete o face sa zica cine a influentat pe ea va da vina pe voi si sigur va lua lgatura cu parintii tai.Ai grija cum minti nu baga vrajeli ca eu n-am facut nimic,zile doar ca ai gresit si ti-ai dat seama s-a intamplat doar o data si nu vei mai pune gura pe asa ceva. Cere-ti iertare si fa si u curatenie in toata casa,sala vasele, si chestii din astea sa vada k tu esti cuminte, harnica asa cum toti parintii vor sa aiba asa copii